Pitanja iz inboksa – Do kada mogu besplatno zamijeniti 3G karticu?

Vaše pitanje: Pozdrav! Molim preporuku nekog TV-a koji trenutno kod vas mogu kupiti, po mogućnosti na rate.

MTEL ODGOVOR: Poštovani,

Iz bogate m:tel ponude izdvajamo i vrhunski televizor TCL 55P631 (Android), uređaj impresivnih performansi.

Ovaj TV neće ispuniti svoju misiju samo tokom aktuelnog Evropskog fudbalskog prvenstva, nego će vam biti i na usluzi i za sve druge sadržaje – uživanje u filmovima, serijama, muzičkim i kulinarskim šouovima… TCL 55P631 (Android) unosi zabavu u život cijele porodice.

Predivan veliki ekran dijagonale 55 inča, 4K Ultra HD rezolucije, pruža odličan kontrast i živopisne, realistične boje, donoseći HDR kvalitet slike. Učiniće da potpuno bezbrižno pratite omiljene sadržaje, svjesni da vam nijedan detalj neće promaći.

Za vrhunski ugođaj neophodan je izuzetno dobar zvuk, što ovaj TCL televizor itekako nudi. Besprijekorna čistoća zvuka povezaće vas još jače sa sadržajem koji gledate, što je jedan od najbitnijih faktora i za gejmere i strastvene ljubitelje muzike.

Još jedna važna stavka koja ovaj televizor izdvaja od mnoštva drugih je njegov moderan, vanvremenski dizajn, koji se savršeno uklapa u svaki prostor.

Važno je naglasiti da kupovinom TCL 55P631 (Android) televizora u kompaniji m:tel dobijate i brojne sjajne pogodnosti, pa ne gubite vrijeme.

Na www.mtel.ba ili broj 0800 50 000 možete dobiti više informacija o ovom TV uređaju, ali i generalno o bogatoj m:tel ponudi.

Vaše pitanje: Dobar dan, predložite mi neke modele telefona dostupne uz Pretplata tarifu. Hvala!

MTEL ODGOVOR: Dobar dan,

Preporučujemo vam neki od tri savršena modela, od kojih svaki nudi fantastične kamere, veliki ekran i mnogo memorije.

Kao ljubitelja društvenim mreža, potpuno ćete oduševiti Realme C67 8/256 GB sa kojim će svaki tvoj snimak biti vrhunskog kvaliteta. Impresivna glavna kamera od 108 MP sa trostrukim zumom daće ti fotografije u prirodnim bojama i sa naglašenim detaljima, a njegov moćan procesor snagu i efikasnost i pri najzahtjevnim zadacima.

Napredni Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256 GB osvojiće te dizajnom, velikim AMOLED ekranom i fantastičnim trostrukom kamerom od 200 MP sa kojom ti nijedan detalj neće promaći. Kod njega ništa nije prepušteno slučaju, moćna baterija pružiće ti podršku za dugotrajnu upotrebu, a snažan procesor fluidan rad za sve što radiš.

Spektakularni Samsung Galaxy A55 5G 8/128 GB je fascinantni spoj stakla i metala sa zaštitom koja pruža dodatnu čvrstinu i otpornost. Tri fenomenalne kamere će ti obezbijediti savršene fotografije čak i u uslovima slabe svjetlosti, a tu je i 32 MP prednja kamera sa portret modom za idealan selfi u visokoj kvaliteti.

Svaki od ova tri modela pružiće ti još mnogo toga za sjajno korisničko iskustvo. Potraži ih u m:tel ponudi i uz svoju Pretplata tarifu. Realme C67 može biti tvoj uz mjesečnu ratu od 16,49 KM, Redmi Note 13 Pro uz mjesečnu ratu od 23,44 KM, a Galaxy A55 uz mjesečnu ratu od 35,90 KM.

Za više informacija posjetite www.mtel.ba ili nazovite 0800 50 000.

 

Vaše pitanje: Poštovani, do kada mogu besplatno zamijeniti svoju m:tel 3G karticu za 4G?

MTEL ODGOVOR: Poštovana,

Ukoliko do sada niste zamijenili svoju staru m:tel 3G SIM karticu sada je idealno vrijeme, jer do kraja jula to možete učiniti potpuno besplatno. Bez obzira da li ste putoholičar ili jednostavno svoj dan ne možete zamisliti bez mobilnog interneta, za neometano korištenje neophodno je da posjedujete 4G SIM karticu.

Tehnologija napreduje i pruža nam sve veći broj usluga, novih i boljih mogućnosti za sjajnu komunikaciju. Upravo zato, da bi vaše korisničko iskustvo bilo još bolje, potrebno je da svom telefonu omogućite pristup novim tehnološkim mogućnostima. Takođe, 3G tehnologija se sada već smatra zastarjelom, pa je u najvećem broju zemalja Evrope i svijeta ukinuta. To znači da svoj telefon sa 3G karticom nećete moći da koristite za pristup internetu u inostranstvu.

Kako biste kao korisnik imali znatno brži i kvalitetniji mobilni internet, kao i pristup bilo gdje u svijetu, u svim m:tel prodajnim mjestima do kraja jula možete potpuno besplatno zamijeniti svoju SIM karticu. Brzo i jednostavno pređite na 4G i oslonite se na svoj mobilni internet bilo gdje da se nalazite.

Iskoristite puni potencijal svog telefona! Dođite po svoju 4G karticu u m:tel!