m:tel IPTV – pregršt zabave i dobrih filmova u praznične dane

Bogat filmski, serijski i zabavni program obilježiće, između ostalog, kraj 2022. i početak nove 2023. godine.

31. decembar 2022. godine na Radio-televiziji Republike Srpske biće maštovit, zabavan i veseo! Između čarolije, fantazije i komedije program će biti začinjen muzikom. Pjevaćemo uz hitove Zdravka Čolića, Lepe Brene, Halida Bešlića, Dragane Mirković, Miroslava Ilića, Leksington benda, Željka Joksimovića…

Od 22.00 časova dobro poznata glumačka ekipa humorističke serije „Složna braća“ pripremila je novogodišnji mega specijal u produkciji kompanije “Telekom Srbija” i izvršne produkcije “ETM”, koji će premijerno biti emitovan za doček Nove godine na Radio – televiziji Republike Srpske i Superstar TV.

Novogodišnji specijal u kafani „Složna braća“ osim standardne ekipe čuvene serije koju čine Marko Gvero, Andrija Kuzmanović, Nikola Pejaković, Ljubiša Savanović, Milan Kovačević, Amar Ćorović, Maja Čampar, Nenad Okanović i drugi, okupio je i omiljene likove publike iz drugih serija iz produkcije Telekoma Srbije kao što su „Klan“, „Ubice mog oca“, „Zlatni dečko“ i „Crna svadba“. Publika će imati priliku da uživa u ulogama gostujućih likova koje igraju Slavko Štimac, Nina Janković, Ivana Dudić, Denis Murić, Nedim Nezirović, Marko Vasiljević, Vladimir Kovačević, Ivan Zablaćanski, Sava Stojanović kao i dobro poznati trojac Državnog posla koji čine Dimitrije Banjac, Nikola Škorić i Dejan Ćirjaković. Ova čuvena imena srpskog glumišta obećavaju veče puno zabave i dobrog humora.

Već 1. januara 2023. godine u 19.00 časova možete pogledati pravi avanturistički triler, film “Crno more”, na Pink Romance.

Nakon što kapetan podmornice (Džud Lo) dobije otkaz u službi spasavanja, sumnjivi finansijer ga angažuje da ode u potragu za potonulom podmornicom za koju se veruje da je prepuna zlata, a nalazi se na dnu Crnog mora. Slijedi nevjerovatan zaplet…

Film “Hvala ti za ljubav” nezaboravna je priča o snazi ljubavi, strasti, porodici i doživljaju života sa mislima da je svaki dan poseban. TV 1000, ponedjeljak, 2. januar 2023. godine u 17.45 časova.

U romantičnoj drami “Hvala ti za ljubav”, tinejdžerska superzvijezda Robert Patinson glumi Tilera, buntovnog mladića iz Njujorka koji ima težak odnos sa svojim ocem (Pirs Brosnan) nakon porodične tragedije. Tiler misli da niko ne može razumjeti osjećaje kroz koje prolazi sve dok nevjerovatnim spletom okolnosti i sudbine ne upozna Eli. Premda je ljubav bila posljednja stvar u njegovim preokupiranim mislima, Eli će ga polagano početi privlačiti sve dok se ne zaljubi u nju. Kroz njihovu ljubav, on počinje pronalaziti sreću i svrhu svog života…

Boraveći u Londonu na kćerkinom vjenčanju gdje ništa ne teče kako treba, Harvi (Dastin Hofman), pisac džinglova, upoznaje Kejt (Ema Tompson), zanimljivu ženu, službenicu britanske vlade. Za oboje, ovo bi mogla da bude posljednja šansa za ljubav. U filmu “Posljednja prilika za Harvija”, na TV HBO u srijedu, 4.1.2023. godine u 14.45 časova.

U Londonu, zbog vjenčanja svoje kćerke, pisac džinglova Harvi Šajn (Dastin Hofman), propušta avion za Njujork i tako gubi posao. Dok davi tugu u aerodromskom pabu, Harvi upoznaje Kejt (Ema Tompson), radnicu britanske vlade zaglavljenu u beskrajnom ciklusu posla, telefonskih poziva svoje majke i sastancima na slijepo. Između nesrećnog para stvara se veza, i oni se ubrzo zaljubljuju jedno u drugo.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.

Osim IPTV platforme, u dobrim filmovima, serijama i dokumentarcima, možete da uživate i putem m:SAT satelitske televizije.