m:tel IPTV- početak aprila u znaku dobrih filmova i dokumentaraca

Ko je na tvojoj crnoj listi? Zapitali su se režiser, scenarista i zavidna glumačka postava u akcionom trileru “Spisak za odstrel”, na TV Pink Action u subotu, 1. aprila 2023. godine u 11.00 časova.

Alan Kempbel nakon teškog dana odlazi u bar kako bi utopio svoje tuge u alkoholu. Tamo se u pripitome stanju sprijatelji sa tajanstvenim čovjekom koji sebe naziva Džonas Arbor i otkrije mu popis od petorice ljudi koje bi htio ubiti. Međutim, počinju se pojavljivati nedoumice, a detektiv koji radi na slučaju stoji Alanu za petama jer svi dokazi upućuju na njega. Alan više ne vjeruje da se radi o slučajnosti ili neslanoj šali i prisiljen je da preduzme ekstremne mjere prije nego što bude prekasno.

Uživajmo u dobrim fotografijama koje su ovjekovječile i dokumentovale brojne svjetske događaje, u dokumentarnom filmu “So zemlje”, na Televiziji Republike Srpske, u ponedjeljak, 3. aprila u 23.45 časova.

Dokumentarac “So zemlje” potret je fotografa Sebastijana Salgada, čiji korpus radova reflektuje nepopustljivu nadu u ljudsku civilizaciju, prezentovanu kroz njegovu dugu karijeru fotoreportera. Posljednjih 40 godina Salgado je proveo putujući kontinentima, prateći korake vječno mijenjajućeg čovječanstva. Svjedočio je nekim od najvećih događaja naše nedavne istorije, međunarodnim konfliktima, gladovanju i emigracijama. Njegov je život i rad u ovom filmu predočen posredstvom njegovog sina Džuliena i velikog njemačkog režisera (koji je i sam fotograf) Vima Vendersa, koji su ga posljednjih godina pratili na putovanjima.

Izvor fotografije: RTRS

Miranda Vels (Keti Holms) je udovica koja se bori s troje djece i živi u Nju Orleansu. Uprkos dobrom poslu vođenja restorana, novca je malo, a računi se gomilaju. U filmu “Usudi se da sanjaš” na UNA TV u srijedu, 5. aprila u 21.50 časova.

Onda jednog dana dolazi misteriozni čovjek, Brej Džonson. Ima dostavu koja će joj promijeniti život, ali prije nego što joj to uspije reći, moćna oluja Hazel pogađa grad.

S oštećenom kućom, bez mogućnosti plaćanja popravaka i kćerkine rođendanske zabave o kojoj treba razmišljati, Miranda prihvata Brejovu ponudu da joj pomogne u popravci krova koji prokišnjava…

Izvor fotografije: UNA TV

Uz pomoć novog konja koji obećava i svog dugogodišnjeg trenera Rut, ostarjeli džokej Džekson priprema se za predstojeće prvenstvo koje bi moglo da mu bude posljednje. Na TV Cinemax pogledajte film “Džokej”, u četvrtak, 6. aprila u 20.00 časova.

Ostarjeli džokej (Klifton Kolins mlađi), nada se da će osvojiti posljednju titulu za svog dugogodišnjeg trenera (Moli Parker), koja je došla do konja koji djeluje kao šampion. Ali, godine i povrede uzele su danka na njegovom tijelu i dovele u pitanje njegovu sposobnost da nastavi svoju doživotnu strast. Ostvarenje njegovog sna dodatno komplikuje dolazak mladog jahača početnika (Moises Arijas), koji tvrdi da je njegov sin i koga on uzima pod svoje.

Izvor fotografije: TV Cinemax

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.

Osim IPTV platforme, u dobrim filmovima, serijama i dokumentarcima, možete da uživate i putem m:SAT satelitske televizije.