Maj je uvijek ljepši uz m:tel IPTV ponudu

Na početku četvrte sezone popularne medicinske drame “Dobri doktor”, koju kanal FOX LIFE prikazuje od 5. maja, radnim danima u 22.55 časova, bolnica je stavljena u stanje kovid režima, dok njeni ljekari i ostali radnici pokušavaju da se priviknu na kritičnu situaciju koju je izazvala pandemija.

Izvor fotografije: Fox life

Šon i Lea prinuđeni su da se razdvoje. Glasman mora da se pomiri sa tim da će raditi kod kuće, a Endrjus da će ubuduće spavati u garaži, kako bi zaštitio suprugu od potencijalnog zaražavanja. Mada u početku ostavljaju utisak kao da drže situaciju pod kontrolom, junaci u bijelim mantilima uskoro će na svojoj koži osjetiti pritisak koji je donijela pandemija korona virusa.

Serija Darka Nikolića “Nemirni” u produkciji Telekoma Srbija premijerno će biti emitovana 13. maja u 21 čas na programu Superstar TV-a . Serija prati inspektorku Mirnu Paligorić, progonjenu sopstvenim nemirom, koja rješava slučaj zločina starog pet godina i slučajno razotkriva spregu države, tajne službe i kriminala.

Izvor fotografije: Superstar TV

Životi policajaca, kriminalaca i naizgled slučajnih učesnika upleteni su u “sistem spojenih sudova” koji dovodi do neočekivanih i otrežnjujućih situacija, koje sve njih ostavljuju nemirnim. Uloge tumače: Nikolina Friganović, Gordan Kičić, Strahinja Blažić, Vanja Ejdus, Mladen Andrejević, Boris Pingović, Milan Čučilović, Marinko Prga i drugi.

Televizijski kanal Pink Premium nam je priredio pravi kriminalistički triler. Film “Vrijeme je novac”, u nedjelju, 7.5. u 20.00 časova.

Izvor fotografije: TV Pink Premium

Dobrodošli u svet u kojem je vrijeme postalo ultimativna valuta. Olivia Vajld i Džastin Timberlejk zvijezde su napetog  trilera uglednog novozelandskog scenariste i reditelja Endrua Nikola (“Trumanov šou”).

Pariz, danas. Uspješna novinarka Frans de Mer (Lea Sejdo) ima puno posla kao voditeljka emisije, ratna reporterka, majka i supruga. Poslije automobilske nesreće u kojoj povrijedi vozača skutera, njen dobro uređeni svijet se raspadne. Pogledajte film “Frans”, u četvrtak, 11.5. u 23.00 časova na TV HBO

Izvor fotografije: TV HBO

Pun besmislenog humora, novi film Bruna Dumona pokazuje koliko brzo čovjek može da padne u ponor i izvuče se jači iz njega. Pariz: uspješna novinarka Frans de Mer ima puno posla kao voditeljka emisije. Poslije automobilske nesreće u kojoj povredi vozača skutera, njen dobro uređeni svijet se raspadne. Frans se bori, ali na kraju izgubi skoro sve. Ali Frans de Mer nije tek tako Frans de Mer. Opet počinje od nule – ovoga puta uz mnogo zdrave ironije i sa sjajem u očima.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet  i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.

Osim IPTV platforme, u dobrim filmovima, serijama i dokumentarcima, možete da uživate i putem m:SAT satelitske televizije.