Galaxy Watch3: Najsavremenije praćenje zdravlja na pametnom satu

Potražite moćne Samsung pametne satove u m:tel ponudi po sniženim cijenama

 Sat koji pazi na vaše zdravlje, Samsung Galaxy Watch3 je spoj funkcionalnosti pametnog telefona i vrhunske tehnologije za praćenje zdravlja.

Galaxy Watch3 ima otmjen i elegantan dizajn vrhunskog kvaliteta. Na većem ekranu ovog sata, sa preciznim rotirajućim prstenom za navigaciju po aplikacijama, lako je vidjeti sve što je stvarno važno a istovremeno sat je lakši, tanji i udobniji za nošenje na zglobu.

Sa ovim najnaprednijim Galaxy satom do sada, vaše zdravlje je u vašim rukama jer vrši procjenu zasićenosti krvi kiseonikom, analizira kvalitet vašeg sna, daje izbor od 120 kućnih vježbi i prati puls u realnom vremenu.

Galaxy Watch3 automatski prepoznaje teške padove te vašim kontaktima za hitne situacije upućuje poziv zajedno s podacima o vašoj lokaciji.

Kada vježbate, svoj telefon možete ostaviti kod kuće, jer i dalje možete telefonirati i pratiti broj koraka na ekranu svog pametnog sata.

Učinite svoje navike zdravijim, izaberite veličinu sata koja vam odgovara: Galaxy Watch3 45mm ili Galaxy Watch3 41mm i sigurno će vas oduševiti izgledom i mogućnostima.

Potražite i ostale Samsung pametne satove iz m:tel ponude. Više informacija saznajte na www.mtel.ba ili se informišite putem telefona 0800 50 000.