Galaxy S23 serija otkriva mogućnosti mobilne fotografije

Samsung Galaxy S23 serija, koju čine modeli Galaxy S23, Galaxy S23+ i Galaxy S23 Ultra, pomjera granice u mnogim segmentima, a jedan od njih svakako je kvalitet mobilne fotografije.

Radi se o telefonima vrhunskog kvaliteta koji posjeduju čitav set alata koji će iskustvo fotografisanja učiniti posebnim, a finalni proizvod izvanrednim.

U tome se posebno ističe model Ultra, sa novim 200MP Adaptive Pixel senzorom, koji omogućava veću slobodu u istraživanju i izražavanju kreativnosti.

Za uređivanje fotografija u RAW i JPEG formatu pobrinuće se Expert Raw aplikacija, ekskluzivno dostupna na Samsung Galaxy uređajima, tako da korisnicima je dovoljno samo malo vještine da postanu vrsni fotografi ili snimatelji. Zahvaljujući unaprijeđenoj vještačkoj inteligenciji i snimanje kvalitenih i jasnih noćnih fotografija i videa je lakše nego ikada.

Ni selfi kamere ne zaostaju. Telefoni Galaxy S23, Galaxy S23+ i Galaxy S23 Ultra posjeduju prvu Super HDR selfi kameru koja može da snima fotografije pri 30 do 60 FPS-a. Dakle, mnogo je novih mogućnosti koje je kompanija premijerno predstavila upravo na ovim modelima.

Važno je pomenuti da je jedan od aduta telefona ove serije i procesor – revolucionarni Snapdragon® 8 Gen 2, zahvaljujući kojem i sve drugo funkcioniše besprijekorno.

Galaxy S23 (8/128 GB), Galaxy S23+ (8/256 GB) i Galaxy S23 Ultra (256 GB) trenutno su na sniženju u kompaniji m:tel, pa nemojte propustiti ovu sjajnu priliku. Za više informacija o ovim, ali i drugim uređajima, posjetite adresu m:tel.ba.