Huawei lansirao nove vrhunske uređaje

Huawei je u Dubaiju održao spektakularan događaj koji je privukao pažnju svjetske tehnološke zajednice i na kojem su predstavljeni najnoviji uređaji tehnološkog giganta.

Predstavljajući svoju najnoviju liniju proizvoda, Huawei je još jednom potvrdio svoju dominaciju u svijetu inovacija i tehnološkog napretka. Među zvijezdama večeri bili su Watch Fit 3, Watch 4 Pro Space Edition, unaprijeđeni MateBook X Pro i revolucionarni MatePad 11.5″S tablet sa PaperMatte displejem.

Watch Fit 3 nije samo sat, već simbol stila i tehnološke sofisticiranosti. Sa svojim 1.82” HD AMOLED ekranom koji pruža bogat i živopisan vizuelni doživljaj, ovaj uređaj je spoj mode i funkcionalnosti. Njegova aluminijumska legura kućišta i izbor materijala čine ga laganim i udobnim za nošenje, dok širok spektar boja kaiša omogućava korisnicima da personalizuju svoj stil.

Izvor fotografije: Huawei

Watch 4 Pro Space Edition je pravo umjetničko djelo, inspirisano najnovijim dostignućima u istraživanju svemira. Njegov dizajn odražava Huawei-jevu posvećenost estetici i inovacijama, sa LAVAL konceptom na nanokristalnom keramičkom bezelu koji je inspirisan svemirskim tehnologijama. Osim toga, sat nudi i napredne zdravstvene i fitness funkcije koje korisnicima omogućavaju da ostanu u formi i prate svoje zdravlje sa lakoćom.

MateBook X Pro je vrhunac Huawei-jeve tehnološke ekspertize, nudeći korisnicima ne samo izuzetnu prenosivost i lakoću, već i moćan Intel® Core™ Ultra 9 procesor koji obećava besprijekorne performanse. Svojim elegantnim dizajnom i pametnim iskustvom, ovaj laptop je idealan za one koji traže vrhunski uređaj za rad i zabavu.

MatePad 11.5″S predstavlja novu eru u svijetu tableta, svojim inovativnim PaperMatte Display ekranom koji smanjuje refleksiju i svjetlosne interferencije, pružajući korisnicima izuzetno čitljiv i udoban vizuelni doživljaj. Visoka osvježavajuća stopa i rezolucija čine ga savršenim za čitanje, pisanje i gledanje multimedijalnih sadržaja.

Izvor fotografije: Huawei

A tu je i Huawei-jeva nova aplikacija GoPaint, koja je plod višegodišnjeg razvoja i saradnje sa stručnjacima iz različitih oblasti. Ova aplikacija za slikanje nudi korisnicima širok spektar alata i funkcija koje podstiču kreativnost i omogućavaju stvaranje autentičnih umjetničkih djela.

Za više informacija o ovim uzbudljivim novim proizvodima, posetite Huawei-jev zvanični sajt i otkrijte svijet inovacija koji vas čeka. Takođe, o Huawei uređajima iz m:tel ponude informacije potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.