Filmovi u septembru na HBO kanalu

Stižu novi hit filmovi

U novom hit filmu „Fleš“ svijetovi se sudaraju kada Bari upotrebi svoje supermoći da otputuje u prošlost kako bi je promijenio porodičnu istoriju. Kada njegov pokušaj da spasi svoju porodicu nenamjerno promijeni budućnost, Bari je zarobljen u stvarnosti, a nema superheroja kojima bi mogao da se obrati. Jedino ako Bari nagovori sasvim drugačijeg Betmena!

Izvor fotografije: HBO press servise

U glavnim ulogama pojavljuju se Ben Aflek, Majkl Kiton, Ezra Miler, Temuera Morison, Ron Livingston, Saša Kae, Majkl Šenon, Meribel Verdu, Kirsi Klemons i Enčej Črau.

Film „Fleš“ (The Flash) možete pogledti na HBO kanalu 3. septembra u 20.00 časova.

Na HBO kanal stiže i saga „Paklene ulice 9“ koju ćete moći pogledati 10. septembra od 20.00 časova.

Izvor fotografije: HBO press servise

Dom Toreto suočava se sa grijesima iz svoje prošlosti, a da bi spasio one koje najviše voli, mora da napusti miran porodični život i pridruži se starom timu i spremi se za okršaj sa vještim ubicom i vozačem, njegovim odmetnutim bratom Džejkobom.

U glavnim ulogama pojavljuju se Vin Dizel, Mišel Rodrigez, Tajris Gibson, Kris „Ludacris“ Bridžiz, Džon Sina, Džordana Bruster, Natali Emanuel, Sung Kang, Helen Miren i Šarliz Teron.

Premijera filma „Čovjek po imenu Oto“ je 24. septembra od 20.00 časova na HBO kanalu.

Izvor fotografije: HBO press servise

Tom Henks igra glavnu ulogu u ovoj dirljivoj drami zasnovanoj na bestseleru Frederika Bakmana o čovijeku koji je izgubio svrhu nakon smrti svoje žene, ali pronalazi novo značenje dolaskom novih ljudi u svoj život.

Pored Tom Hanksa u filmu glume i Mariana Treviño, Rachel Keller i Manuel Garcia-Rulfo i mnogi drughi.

Pored HBO kanala, tu je i najnovija HBO Max usluga video kluba sa više od 4.000 sati programskih sadržaja, koje možete da gledate bilo kada, bilo gdje i koliko god puta želite na svojim pametnim uređajima. HBO Max možete aktivirati putem Moj m:tel portala, a detaljno uputstvo potražite ovdje.