Avgust na HBO i HBO Max striming platformi

Sportska drama „Vrijeme pobjede: Uspon dinastije Lejkersa“ (Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty II) biće vam dostupna od 7.avgusta na HBO Max striming platformi.

Izvor fotografije: HBO press servise, Warner Bros

Druga sezona osvrće se na razdoblje neposredno nakon finala između 1980. do 1984, što je kulminiralo prvim profesionalnim revanšem najvećih zvijezda ere, Medžika Džonsona i Larija Brda.

Sedmu sezonu političke drame „Milijarde“ (Billions VII) možete gledati od 12.avgusta.

Izvor fotografije: HBO press servise, Warner Bros

Dobitnici nagrade Emi i Zlatni globus Pol Đijamati i Dejmijan Luis opet skupa glume u složenoj drami o politici moći u svijetu visokih finansija Njujorka.

Druga sezona drame „Toranj“ (The Tower II) dostupna je od 20. avgusta. 

Izvor fotografije: HBO press servise, Warner Bros

Događaji u Portland Taueru daleko su od zaborava, ali Sara i Lizi moraju da sarađuju kako bi uhvatile ubicu i pronašle nestalo dijete.

Premijera biografskog filma „Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody“ biće 27.avgusta na HBO Max striming platformi kao i na HBO kanalu istog dana od 20.00 časova.

Izvor fotografije: HBO press servise, Warner Bros

Naomi Aki preuzima ulogu Vitni Hjuston u ovoj dirljivoj proslavi života i muzike jednog od najvećih vokala svih vremena, i stvara izuzetni portret kompleksne i talentovane žene koja stoji iza legendarnog glasa.

Pored HBO kanala, tu je i najnovija HBO Max usluga video kluba sa više od 4.000 sati programskih sadržaja, koje možete da gledate bilo kada, bilo gdje i koliko god puta želite na svojim pametnim uređajima. HBO Max možete aktivirati putem Moj m:tel portala, a detaljno uputstvo potražite ovdje.