Samsung televizori – po vašoj mjeri

Samsung je kompanija koja stvara uređaje po mjeri svojih kupaca. Upravo zbog toga su njihovi televizori među najtraženijim. U ponudi kompanije m:tel možete pronaći brojne vrhunske modele južnokorejskog giganta koji će ispuniti, ako ne i premašiti, vaša očekivanja.

Bilo da ste ljubitelj fudbala, pa ovih dana sate i sate provodite gledajući mečeve Evropskog prvenstva, ili jednostavno volite da u slobodno vrijeme budete pred “malim ekranom”, uz dobar film, seriju ili dokumentarac, Samsung televizori omogućiće vam savršen ugođaj.

U m:tel-u možete birati između modela Samsung UE50CU8072 (Smart), Samsung UE43CU8072 (Smart), Samsung UE65CU7172 (SMART), Samsung UE55CU8072 (SMART), Samsung QE55S90CAT (OLED Smart) (poklon TV nosač), Samsung QE55Q60CAU (QLED Smart) (poklon TV nosač) i Samsung UE50CU7092 (Smart) (poklon TV nosač). Impresivna ponuda, zar ne?! Važno je napomenuti da svaki od ovih uređaja posjeduje vrhunske specifikacije, a uz pojedine čak dobijate i praktičan poklon –  TV nosač.

Jedinstvena ljepota i snažna funkcionalnost – to je ono što krasi svaki model. Kvalitetan ekran, čista i jasna slika ugodnih boja, koje ne opterećuju oči, te čist zvuk, karakteristični su za Samsung televizore. Takođe, izdržljivi su i dugovječni, pa ulaganje u jedan od ovih modela možete smatrati pametnim potezom.

Ukoliko tražite više i možete sebi da prištite luksuzniji model – birajte Samsung QE55S90CAT (OLED Smart). On je definitivno najimpresivniji među pomenutim uređajima i jedan od najimpresivnijih na tržištu uopšte.

Izvor fotografije: Samsung

Radi se o vrhunskoj kombinaciji kvaliteta slike i performansi. Njegovi aduti su izuzetno tanak dizajn, OLED duboke crne i žive boje te poboljšanje pokreta u 4K rezoluciji ekrana, sa brzinom osvježavanja slike od 144Hz. Sve to vam omogućava još imerzivnije iskustvo, potpuno uranjanje u sadržaj i poseban doživljaj koji se pamti. Ljubitelji igranja igrica biće oduševljeni ultraglatkom igrom bez zastoja i zamućenosti prilikom pokreta.

Više informacija o ovim televizorima, ali i drugim sjajnim uređajima iz m:tel ponude, koje možete platiti i na rate, bez kamate, potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.