Impresivan u svim segmentima – Samsung Galaxy S24+

Seriju pametnih telefona Samsung Galaxy S24 čine vrhunski modeli, a ovog puta predstavljamo vam jedan od njih – Samsung Galaxy S24+.

Samsung Galaxy S24+ posjeduje brojne karakteristike koje će vas osvojiti već prilikom prvog korištenja. Moćan procesor, predivan veliki ekran, odlične kamere, baterija koja traje i traje… Ovaj telefon je zaista impresivan u svim segmentima.

Krenućemo od ekrana, 6,7-inčnog Dynamic AMOLED, rezolucije 1440×3120 px, koji nudi oštriji i detaljniji prikaz sadržaja i pruža najimerzivniji doživljaj gledanja. I prednju i zadnju stranu telefona od fizičkih oštećenja štiti moćno Gorilla Glass Victus 2 staklo, što znači da ne morate strepiti nad njim.

Izvor fotografije: Samsung

Većinu korisnika najviše zanima kvalitet kamera, po čemu je ovaj uređaj jedan od vodećih na tržištu.

Na prednjoj strani nalazi se jedna kamera od 12 MP sa autofokusom, dok zadnju stranu krasi trostruki sistem kamera. Glavni senzor je od 50 MP, a tu su još i ultraširokougaona kamera od 12 MP, kao i telefoto od 10 MP, s 3x optičkim zoomom. Zahvaljujući implementaciji AI, video snimci su još impresivniji, jasniji, a fotografije izoštrenije, sa puno detalja, prirodnih boja.

Procesor Exynos 2400 u kombinaciji sa 12 GB radne memorije te 256 ili 512 GB interne memorije čini čuda, tako da nijedan zadatak za Samsung Galaxy S24+ nije “preveliki zalogaj”. Novi i poboljšan sistem odvođenja toplote omogućava igranje igara na optimalnim performansama.

Sve to izdržaće baterija kapaciteta 4870 mAh koja, prema navodima iz kompanije Samsung, omogućava do 31 čas gledanja video snimaka i do 92 časa slušanja muzike, što je toliko dobro da zvuči nevjerovatno.

Samsung Galaxy S24+ koristi Android 14 operativni sistem i posjeduje dual SIM.

Više informacija o ovom telefonu koji u kompaniji m:tel možete pronaći sa kombinacijom 12/256 i 12/512 GB memorije, a koji možete platiti na rate, bez kamate, pronađite na www.mtel.ba.

Zanimljivo je da kupovinom modela iz Galaxy S24 serije u m:tel-u možete da ugrabite i poklon – 2 maskice i punjač!