Realme C53 – dizajn i cijena kojima je teško odoljeti

Realme C53 je impresivan pametni telefon koji sada u m:tel-u možete nabaviti po sniženoj cijeni.

Realme C53 je savršen izbor za one koji žele pouzdan pametni telefon po pristupačnoj cijeni. Impresivne karakteristike i atraktivan dizajn čine ga izuzetno primamljivim za korisnike koji traže kvalitetan uređaj bez visokih troškova.

Njegove dimenzije – visina od 163,3 mm, širina od 76,7 mm i debljina od samo 7,5 mm doprinose njegovoj sofisticiranoj estetici i ugodnom osjećaju u ruci.

Izvor fotografije: www.realme.com

Veliki ekran od 6,74 inča sa IPS LCD kapacitivnim touchscreen-om i rezolucijom od 1080 x 2400 piksela pruža oštar i jasan prikaz, idealan za gledanje video sadržaja, igranje igara i pregledanje interneta.

Realme C53 posjeduje glavnu kameru sa dvostrukim objektivom od 50 MP i 0.3 MP, kao i sekundarnu od 8 MP, kojeomogućavaju stvaranje vrlo kvalitetnih fotografija i video snimaka.

Telefon, koji pokreće Unisoc Tiger T612 procesor, opremljen je sa 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije, što pruža glatko i brzo funkcionisanje svih aplikacija i igara. Za dodatni prostor, korisnici mogu koristiti microSDXC karticu.

Dugotrajna baterija od 5000 mAh garantuje da će vas Realme C53 pratiti tokom cijelog dana bez potrebe za punjenjem.

Iskoristite snižene cijene ovog modela u m:tel ponudi, a više informacija o mogućnosti kupovine na rate uz vaš tarifni paket možete dobiti na www.m:tel.ba ili pozivom na broj 0800 50 000.