Huawei Mate XS 2 – stvoren da traje

Huawei Mate XS 2 je pametni telefon koji pruža vrhunsko korisničko iskustvo, a njegovom kupovinom u kompaniji m:tel dobijate čak dva vrijedna poklona.

Rade se o izuzetno kvalitetnom pametnom telefonu koji kombinuje impresivne tehničke karakteristike sa izuzetnim kvalitetom izrade. Njegova trajnost i izdržljivost, zajedno sa snažnim performansama, čine ga idealnim izborom za sve koji traže uređaj koji će ih savršeno služiti u svim situacijama. Bilo da ste entuzijasta u fotografiji, zahtjevni poslovni korisnik ili jednostavno želite vrhunski uređaj, Huawei Mate XS 2 će ispuniti sva vaša očekivanja.

Huawei Mate XS 2 dolazi sa 8 GB RAM-a, što omogućava glatko multitaskovanje i brzo izvršavanje aplikacija. Interna memorija od 512 GB pruža obilje prostora za čuvanje svih vaših podataka, dok se dodatno može proširiti eksternom memorijom do 256 GB. Ova kombinacija osigurava da korisnici nikada ne ostanu bez prostora za skladištenje važnih datoteka, fotografija i video snimaka.

Izvor fotografije: mtel.ba

Sistem kamera na Huawei Mate XS 2 čini glavna kamera koja se sastoji od tri sočiva: 50 MP, 8 MP i 13 MP, koja zajedno pružaju izuzetnu jasnoću i detaljnost fotografija. Sekundarna kamera od 24 MP je idealna za selfije i video pozive, nudeći visok kvalitet slike u svim uslovima osvjetljenja. Ove kamere omogućavaju korisnicima da zabilježe svaki trenutak sa izvanrednim kvalitetom i preciznošću.

Baterija Li-Po kapaciteta 4600 mAh osigurava dugotrajnu autonomiju, omogućavajući korisnicima da koriste uređaj tokom cijelog dana bez potrebe za punjenjem.

Uz kupovinu ovog telefona u m:tel-u na poklon dobijate Freebuds Pro 3 i pametni sat GT3 Pro. Više informacija o tome možete dobiti na www.m:tel.ba ili pozivom na broj 0800 50 000.