Zašto su, osim novogodišnjeg popusta, pametni satovi Galaxy 3 odličan izbor

Jednostavni su za nošenje i korištenje, a za kratko vrijeme postaće vaš najbolji prijatelj, ali i asistent.

Pružajući ogromne praktične mogućnosti, pametni satovi poslijednjih godina mijenjaju klasične satove i sa njima smo definitivno zakoračili u novo digitalno doba.

Uvijek će vam pokazati tačno vrijeme, ali i prenijeti važna obavještenja, pozive, poruke i informacije koje vam stižu na mobilni telefon. Ali to nije sve! Za vas će vršiti mjerenja dnevnih aktivnosti, analizirati kvalitet sna, izmjeriti nivo stresa, izbrojati sve vaše korake i motivisati vas da živite zdravije.

Trinaest modela pametnih satova čeka vas u m:tel ponudi, uz fantastični novogodišnji popust!

Među njima su i Samsung Galaxy 3 pametni satovi, a konkretno se radi o modelima 41 mm i 45 mm BT.

U pitanju su satovi vrhunskog i otmjenog dizajna, za koje kažu da paze na vas. Pritom mislimo na mogućnosti kojima vam pomažu u poboljšanju kvaliteta odmora, a konkretno na edukativne sadržaje koji se odnose na poboljšanje kvaliteta sna.

Takođe, više od 120 programa za treniranje garantuju efikasnije vježbanje i veću posvećenost zdravom načinu života, a tu je i vodič za trčanje koji obiluje savjetima koji vam stižu dok ste u pokretu.

A kada smo već kod pokreta, tu je i opcija pametnog odgovora, koja olakšava komunikaciju. Ona, naime, analizira sadržaj koji vam je neko poslao i na osnovu toga predlaže odgovor, bez obzira da li se radi o tekstu ili fotografiji.

Kada imate neki od ovih uređaja, svoj telefon slobodno možete ostaviti kod kuće kada, recimo, krenete u šetnju ili na trening. I dalje ćete moći pozivati, gledati prenose uživo i provjeriti dnevnike aktivnosti.

Ipak, prethodno je potrebno da iz bogate m:tel ponude izaberete pametni sat koji je kompatibilan sa vašim mobilnim telefonom i uživate uz pregršt mogućnosti koje vam se nude samo pogledom na vaš ručni zglob.

Novogodišnji popust je, svakako, samo razlog više da izaberete neki od Samsung pametnih satova!