YouTube kanal Urban Gardening: Vrijeme je za urbane bašte

Urbane bašte su hit već nekoliko godina. Pogledajte kako to rade na YouTube kanalu Urban Gardening i upustite se u osmišljavanje vašeg malog vrta!

 Maštate o kući sa dvorištem i baštom, a živite u stanu sa malom terasom? Ako volite cvijeće i organsko povrće, ništa vas ne može spriječiti da balkon pretvorite u zelenu oazu! Inspirišite se na pravom mjestu!

Mohit Kumar Singh Rajput iz Indije, koja vodi YouTube kanal Urban Gardening i ima više od 18 godina iskustva u baštovanstvu, naučiće vas svemu što treba da znate o biljkama: presađivanju, razmnožavanju, najboljim načinima održavanja i alatima koji će vam u tome biti od pomoći.

Preporučujemo da počnete sa biljkama koje su manje zahtjevne, sezonskim cvijećem i lukovicama, kako biste se lakše motivisali za učenje o povrću i voću i njihov uspješan uzgoj. Samo zamislite saksije pune domaćih jagoda, paradajza, salate, mrkve!

Korak po korak i sigurni smo da će vaša baštica već za nekoliko mjeseci biti spremna za pokazivanje prijateljima, a vaša jela obogaćena svježim začinima koje ste sami uzgojili. Kako kaže Mohit – njegovanjem bilja njegujete i sebe, svoje tijelo i duh!