YouTube kanal The School of Life donosi važne lekcije koje ne učimo u školi

Ako želite da saznate kako da budete zanimljiviji, zašto nikako da sretnete srodnu dušu, kako da pronađete kreativan posao ili da zavolite postojeći, prava adresa je Youtube kanal The School of Life.

To je kanal istoimene kompanije koja nudi predavanja i savjete u vezi sa raznim životnim pitanjima, odnosno one lekcije koje se većinom i ne spominju u školi. Osnovana je 2008. godine, a danas ima svoje centre u gradovima širom svijeta, između ostalog u Londonu, Melburnu, Istanbulu i Seulu.

Iza ove „životne škole“, koja je posvećena istraživanju velikih pitanja emocionalnog i psihološkog života ljudi, stoje brojni stručnjaci iz različitih oblasti – pisci, edukatori, psihoterapeuti, umjetnici…

„Vjerujemo u razvoj emocionalnog blagostanja kroz ideje i diskusiju“, stoji u opisu ovog kanala koji ima više od 7,4 miliona pretplatnika.

Zašto se trebamo usuditi da budemo sebičniji, da li je bolje biti singl, kako se riješiti usamljenosti, kako da manje paničimo, šta ako nikada ne nađemo pravu ljubav, kako se nositi sa smrću voljene osobe…

Kraći video zapisi, lijepo ilustrovani, sa zanimljivim objašnjenima i porukama, sigurno su mnogima pomogli da se na manje bolan način suoče sa svojim strahovima i problemima, nudeći im odgovore na pitanja koja se možda ne usuđuju postaviti ni sebi. Posjetite kanal The School of Life i sami se uvjerite.