Učini svoj Instagram story zanimljivijim

Instagram je mnogima omiljena platforma za zabavu, a opcija story najčešći izbor za dijeljenje sadržaja.

Ako se ponekad pitate kako je nečiji story tako zabavan, zanimljiv, drugačiji… postoji nekoliko trikova koji će i vama olakšati kreiranje istovjetnog sadržaja.

Boja za pozadinu

Uz nekoliko boja za pozadinu koje nudi Instagram, tu je i mogućnost da ih sami nparavite. Kod fotografije koju postavljate, izaberite u paleti za crtanje prvu olovku, a potom boju koju želite, s tim da vam se ako držite boje nekoliko sekundi pojavi paleta, gdje ih možete miješati. Kada odaberete neku, potrebno je da još malo zadržite tap i pozadina će biti promijenjena.

Providne nijanse

Kada otvorite opciju story i odaberete fotku koju želiš da postaviš, idite na opciju markera i boju, a zatim pritisni ekran bilo gdje i boja će se pojaviti. Pojedine dijelove potom možete izbrisati gumicom, ali i, recimo, dodati tekst.

Novi fontovi

Sve što vam treba je Instagram fonts generator. Pristup je moguć s telefona ili desktopa, a kada ukucate tekst i odaberete željeni font, potrebno ga je samo kopirati na story.

Upotreba stikera

Postoje i stikeri koji nisu toliko poznati, poput sahexplica white, sahexplica black, mery.38, mery.38 boho, greendotori, gladdest, vipapier… Story je moguće napraviti i samo od njh, tako što ćete pratiti korake kao u prvom triku i doati stikere, a potom i popratni tekst.