Tri vrhunska Samsung uređaja ukrašena Swarovski kristalima

Kompanija Samsung za svoje obožavaoce pripremila je luksuzan paket, koji čine vrhunski uređaji sa dodacima optočenim Swarovski kristalima.

Specijalnu ponudu čine pametni telefon Samsung Galaxy Z Flip5, satovi Galaxy Watch6 ili Watch 6 Classic i slušalice Galaxy Buds2 Pro, sa svojim standardnim karakteristikama, a novina su svjetlucavi kamenčići koji doprinose da izgledaju još skopocjenije.

Naime, paket uključuje dodatke prekrivene Swarovski kristalima – masku za pomenuti telefon i slušalice, te narukvice za satove.

Istina, oni koji se odluče za telefon dobiće i mogućnost besplatne nadogradnje prostora za smještaj podataka na 512 GB, a moći će da biraju jednu od četiri boje uređaja – Mint, Graphite, Lavanda ili Cream. Takođe, slušalice Buds2 Pro stižu u tri ponuđene boje – Bora Purple, Graphite ili White.

Pomenućemo još da je sat Galaxy Watch6 u ovom luksuznom paketu ponuđen u dvije verzije – vanilla ili Classic, u dvije veličine, sa Bluetooth ili LTE vezom.

Za svjetlucav izgled ovih Samsung uređaja pobrinula se kompanija Highsnobiety, sa sjedištem u Berlinu, što je možda jedno od objašnjenja zbog čega je ovaj paket trenutno dostupan samo na njemačkoj internet stranici Samsung-a.

Podsjećamo, uređaje vrhunskih performansi – telefon Samsung Galaxy Z Flip5, kao i satove Galaxy Watch6 ili Watch 6 Classic, koji i bez kristala izgledaju izuzetno moderno i atraktivno, možete kupiti u kompaniji m:tel i još platiti na rate.