Samsung Galaxy Watch6 Classic BT (47 mm) brine o vašem zdravlju

Pametni satovi kompanije Samsung poznati su po kvalitetu i atraktivnom izgledu, što su odlike i modela Galaxy Watch6 Classic BT (47 mm), koji možete pronaći u m:tel ponudi.

Ako brinete o svom zdravlju ili tek planirate da mu se više posvetite, Galaxy Watch6 Classic BT (47 mm) vam može biti od velike koristi. On će vam omogućiti praćenje plana ishrane, treninga, ali i pristup vrlo preciznoj zdravstvenoj statistici.

Dizajniran da izdrži i najzahtjevniji tempo, ovaj uređaj pružiće vam sve važne informacije na Super AMOLED ekranu izrađenom od safirnog kristalnog stakla, izuzetno izdržljivom. S obzirom na to da završna obrada ima IP68 i 5ATM ocjene, sa ovim satom možete se upustiti u svaku avanturu, bez straha da će zakazati.

Atraktivni displej oivičen je kružnim okvirom od elegantnog nerđajućeg čelika, koji ovom satu daje moćan izgled. Ovaj Galaxy Watch6 Classic možete sinhronizovati sa aplikacijom Samsung Health, te na većem ekranu pratiti svoje aktivnosti – pređene korake, intenzitet vježbanja, otkucaje srca… Između ostalog, uz Advanced Sleep Coaching možete pratiti faze sna i razviti bolje navike spavanja, što je izuzetno važno za normalno funkcionisanje organizma.

Naravno, uz ovaj pametni uređaj nećete morati previše da brinete ako ste zaboravili telefon kod kuće, jer omogućava pozive i slanje SMS poruka. Takođe, njime možete locirati svoj pametni telefon.

Još jedna odlična karakteristika ovog modela je što ga možete upariti sa vrhunskim Samsung Galaxy Z Fold 5 telefonom, koji takođe možete kupiti u kompaniji m:tel.

Više informacija pronađite na www.mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.