Sve o digitalnoj mikroskopiji na YouTube kanalu Hirox 3D Digital Microscopy

Na YouTube kanalu Hirox 3D Digital Microscopy je dostupno mnoštvo video sadržaja koji se isključivo odnose na digitalnu mikroskopiju.

Hirox 3D je digitalni mikroskop koji ima sistem sa sočivima pričvršćenim za kameru, pa je omogućeno intuitivno i nesmetano posmatranje i mjerenje.

Na kanalu se trenutno nalaze tri sekcije u koje su podijeljeni video snimci:

  • Hirox 3D digital microscope u okviru koje se objavljuju sadržaji o osnovnim specifikacijama mikroskopa, kao i o nekim karakteristikama koje bliže objašnjavaju njegove upotrebne funkcije,
  • Experience Hirox: Watch some of the BBC TV Shows using Hirox unutar kojeg su video sadržaji koji pokazuju zajedničko djelovanje BBC-ja i Hirox-a,
  •  Discover Hirox: how the HIROX 3D Digital Microscope works? čije samo ime govori da se ova sekcija odnosi na video klipove koji pokazuju kako zapravo radi Hirox 3D Digital Microscope.

Za ljubitelje tehnologije, ovaj kanal će sigurno biti jedna od omiljenih YouTube destinacija  gdje je moguće spojiti ugodno i korisno, odnosno, usvajati znanja o nauci i tenologiji putem zanimljivih video sadržaja.