Super gadgeti za vaš automobil

Nemamo svi najnoviji model Tesla automobila, ali tu su gadgeti uz koje će vožnja postati daleko zabavnija i jednostavnija.

Apple CarPlay/Android Auto Stereo

Neka i vaš auto postane smart! Multimedijski prijemnik sa touchscreen ekranom koji podržava Android Auto i Apple CarPlay dopustiće vam da puštate muziku i podkaste, pretražujete mape i navigaciju, primate pozive i poruke sa vašeg telefona direktno na ekranu ispred vas.

HUD

HUD (Head up Display) je jednostavan i praktičan gadget koji vam na prednjoj šajbi prikazuje brzinu, temperaturu i pređeni put, te alarmira kada dođe do prekoračenja brzine. Prikaz je neupadljiv, ne ometa vozače, a njegov futuristički izgled ne može da vas ne pridobije na prvu.

Alexa

AI koji asistira u svakodnevnim zadacima može vam biti od pomoći i dok ste u automobilu. Uz pomoć odgovarajućeg uređaja sa USB priključkom, kao što je Amazon Echo Auto, Alexa vam će vam biti pri ruci za puštanje muzike, pregled vijesti ili informacija o vremenu.

Pojačivač signala za telefon

Volite izlete, vikend-putovanja, osamiti se na vikendici? Uvijek pri ruci imajte pojačivač signala koji će omogućiti nesmetanu komunikaciju sa drugima u slučaju potrebe. Dobar gadget iz ove kategorije poboljšaće i vašu internet konekciju, što može biti i te kako korisno kada se nađete daleko od naseljenog mjesta.

Držaš za tablet

Vrlo praktičan način da zabavite saputnike na zadnjim sjedištima, naročito ako je riječ o djeci, jeste tablet, koji možete zakačiti pomoću držača koji se postavlja na sjedište i dopušta podešavanje ugla gledanja. Za vrijeme dužih putovanja bićete sebi zahvalni što ste na vrijeme mislili o svim mogućim distrakcijama u vožnji.