Stuart Hughes predstavlja luksuzne verzije gadgeta na Instagram profilu @stuarthughesliverpool

Stuart Hughes, koji je 1971. godine rođen u Liverpulu u Engleskoj, zajedno sa svojom partnerkom za dizajn Jo-Emmom Larvin pokrenuo je neobično kreativan, ali i unosan posao.

Oni predmete, poput luksuznih satova i mobilnih telefona, dodatno obogaćuju skupocjenim detaljima, tako da stvaraju prave dragocjenosti, što se može vidjeti i na Instagram profilu @stuarthughesliverpool.

Pošto je Hughes odrastao u gradu koji je poznat po inovacijama i kreativnosti, i naravno – fudbalu, imao je dovoljno inspiracije da započne svoju priču o uspjehu. Zajedno sa Larvin je pokrenuo prodavnicu luksuznih stvari Goldstriker International. Hughes u svaki proizvod ulaže mnogo pažnje i truda. Cilj je, kako stoji na njegovoj web stranici, spojiti tehnologiju i luksuz, što njemu zaista polazi za rukom.

U bogatoj kolekciji nalaze se i brojni iPhone uređaji, ogrnuti kožom, sa zlatnim ukrasima. Već na prvi pogled vidi se da se vodi računa o svakom detalju i da autor teži perfekciji. Naravno, to i papreno košta. Tako, na primjer, luksuzno ukrašeni telefon Solid Gold & Diamond Porsche Design Huawei Mate 40 RS košta 69.995 funti.

Ukoliko volite da gledate ili ste u mogućnosti da kupujete ovakve dragocjenosti, obavezno posjetite web stranicu Stuarthughes.

Fotografija: stuarthuges.com