Stiže Starbucks limitirana edicija futrola za Galaxy S22 seriju i Galaxy Buds2

Nije novost da se etablirani brendovi udružuju kako bi kroz zajedničke reklamne kampanje povećali snagu svog brenda i doprli do novih korisnika do kojih ne bi mogli inače.

Tako su se u istom stroju našli veliki lanac kafeterija Starbucks i proizvođač tehnološke robe, ali u ovom slučaju zadržaćemo se samo na telefonima – Samsung. Polje saradnje je naravno u Južnoj Koreji, a ovaj dvojac je odlučio da na tržište izbaci kućišta za telefone i bežične slušalice.

Konkretno, u pitanju su maske za modele Galaxy S22 serije i kutije za Galaxy Buds2 bežične slušalice. U pitanju je ograničena serija posebno ukrašene ambalaže za gedžete i biće dostupna putem aplikacije Starbucks, kao i njihove Naver prodavnice.

Futrole za Galaxy S22 su dizajnirane kao silikonska maska sa remenom. I taj remen je u nekim slučajevima prikazan kao Starbucks račun, dok je kod drugih remen iskorišten za apliciranje velikog logotipa. Kod futrole za S22+ futrola nema remen, ali na poleđini nosi natpis „Prebrojite zvijezde u svojoj Galaksiji“.

Što se tiče futrola za slušalice, jedna je prilično normalna zaštitna futrola, na kojoj su  samo Starbucks zelene boje i logotip. Druga je dosta ekstravagantnija i futrola je pretvorena u imitaciju šoljice za kafu.

Sve kutije su napravljene od ekološki prihvatljivih materijala. Treba imati na umu da su količine ograničene i da se ne zna da će i druge regionalne filijale Starbucks-a ponuditi nešto ovako.