Spoj krimića i šminke? Da, donosi ga jutjuberica Bailey Sarian

Bailey Sarian u video snimcima na svom Youtube kanalu, koji ima 6,48 miliona pretplatnika, radi nešto jako čudno – tokom šminkanja priča o najokrutnijim ubicama na svijetu i njihovim zločinima.

Iako zvuči nevjerovatno da postoje ljudi koji uživaju slušajući o strahotama i istovremeno gledajući kako se narator uljepšava, to je istina. I sama tridesettrogodišnjakinja priznaje da je bila iznenađena interesovanjem ljudi, ali i činjenicom da su Youtube i pravi zločini postali njen svakodnevni posao.

„Mislila sam da bi bilo sjajno zaraditi na Youtube-u i time platiti neke račune. Sada kada sam došla do više od šest miliona pretplatnika, ne mogu da vjerujem da se to pretvorilo u ovo što je danas“, kazala je za BBC. Premisa njenih videa je prilično jednostavna. Ona sjedi ispred kamere, šminka se i priča o nekom zločinu. Pošto se radi o istinitim pričama, ima i pomoćnika koji za nju prikuplja podatke.

Najpopularniji video koji je snimila je o ozloglašenom američkom serijskom ubici Jeffreyu Dahmeru, koji je od 1978. do 1991. godine ubio 17 muškaraca i dječaka. Samo taj video pregledan je više od 22 miliona puta.

Ako i dalje ne možete da vjerujete da takav sadržaj može biti toliko primamljiv, posjetite Youtube kanal Bailey Sarian i pogledajte šta je to što je ovoj ženi donijelo popularnost i odličnu zaradu.