Spiritus je najbrže električno vozilo na tri točka

Upoznajte Spiritus, elegantni električni automobil na tri točka i sa dva sjedišta.

Razvila ga je kompanija Daymak Avvenire iz Toronta, a vozi se kao karting. Spiritus je ekološko vozilo, elegantan, tih, visoko efikasan i dolazi sa standardnom opremom ali i tu su i luksuzni modeli. Oni uključuju auto-pilot, solarno punjenje i Wi-Fi povezivanje.

Kreatori ovog najbržeg električnog automobila na tri točka vjeruju da je električna energija put budućnosti. To znači prevoz koji je čist i dostupan svima. Imajući to na umu, prave dvije verzije – Spiritus Deluxe i Spiritus Ultimate.

Isporuka ovih vozila očekuje se u 2023. godini, a potencijalni kupci mogu naručiti ovaj jedinstven automobil u pretprodaji na zvaničnoj internet stranici.

Inače, Daymak Spiritus je prvi električni automobil koji će kopati kriptovalute dok je parkiran, uključujući Bitcoin, Doge, Ethereum, Cardano… Dodirom vaše Spiritus kontrolne table, možete pristupiti interfejsu Nebula Miner, kao i Nebula Wallet-u, gdje možete prikupiti profit od rudara i platiti/primiti/uložiti mnoge kriptovalute. Nebula Wallet biće dostupan i na svim pametnim telefonima.

https://www.youtube.com/watch?v=x8lddEPxvUk