Sezonski AR filteri, naljepnice, čestitke i još mnogo toga stiže u Viber

Kako bi korisnicima donio osvježenje, Viber je ovog ljeta pripremio mnoštvo zabavnih i korisnih novina.

Među njima su sezonski AR filteri, sa kojima se mogu napraviti brojne sjajnih fotografije sa motivima mora, sunca, prirode i svega što simboliše lijepo i uzbudljivo ljeto. Radi se o 11 novih tematskih filtera koji se mogu isprobati nakon što dodirnete ikonu duha u Viber kameri.

Naravno, jedna od najčešće korištenih opcija na Viber-u su stikeri, odnosno naljepnice, tako da je ova društvena mreža i u tom segmentu donijela osvježenje. Angažovali su i astrologe, koji su pripremili Viber ljetni horoskop koji će sigurno mnogi rado pročitati. Da bi Viber bio najbolje mjesto za slanje čestitki, pobrinuli su se da i na tom polju donesu novine. Kolekciju su dopunili brojnim zabavnim i romantičnim digitalnim čestitkama.

Pošto je ljeto godišnje doba kada je najljepše putovati i upoznavati nove destinacije, ova društvena mreža pripremila je i Kanale sa, kako navode iz Viber-a, odličnim sadržajima. Naime, kanal Putni kofer donosi zanimljive informacije o popularnim lokalnim, ali i destinacijama širom svijeta, što je jako dobar potez i olakšanje onima koji imaju dilemu gdje provesti godišnji odmor.

Podsjećamo, Viber Kanalima možete se pridružiti tako što u Viber traku za pretraživanje upišete ključnu riječ sadržaja koji vas interesuje. Otvoriće se lista kanala, a vaše je samo da odaberete i uživate.