Samsung Smart televizori za najbolji TV sadržaj

Potražite vrhunske televizore na rate u m:tel ponudi

Tanak i elegantan dizajn Samsung Smart televizora prosto usmjerava pogled ka najčistijoj slici. Dizajnirani sa tri strane bez ivica, u nenametljivome minimalističkom stilu, postavljaju nove standarde iz kojeg god ugla da ih gledate.

Modeli Samsung televizora iz m:tel ponude pružiće vam najintenzivniji bioskopski doživljaj do sada. Oštar i živopisan prikaz boja stvaraju sliku koja će vas uvući u sebe gdje ćete jasno vidjeti i najmanji detalj.

Osjetite snagu visoke rezolucije i uz preporučenu TV+NET+TEL: M+ tarifu, SAMSUNG UE50TU8072UXXH može biti vaš uz mjesečnu ratu od 61 KM.

Ako volite još veći ekran, onda uz istu tarifu preporučujemo SAMSUNG UE55TU8072UXXH sa mjesečnom ratom od 69 KM.

Samsung Smart televizori za najbolji TV sadržaj

Sa vrhunskim televizorima, m:tel IPTV je adresa i za najbolje TV sadržaje. Za ljubitelje sporta preporučujemo Arena Sport kanale koji vam donose najatraktivnije sportske sadržaje.

Osjetite stvarnost na izvrsnom ekranu Samsung Smart televizora. Gledajte sliku a ne televizor, ne propustite sportske spektakle koje ćete doživjeti kao nikada do sada!

Više informacija o m:tel paketima i ponudi televizora na rate potražite na www.mtel.ba ili saznajte besplatnim pozivom na broj 0800 50 000.