Pitanja iz inboksa – Kako da mi račun stiže na mejl?

Vaše pitanje: Dobar dan! Zanima me mogućnost da mi račun za vaše usluge stiže na mejl, gdje i kako mogu da je aktiviram?

MTEL ODGOVOR: Poštovani,

Aktiviranjem m:tel usluge „Račun na mail”, vaše račune za telekomunikacione usluge dobijaćete isključivo putem elektronske pošte.

Ova usluga je besplatna, a pored svih prednosti koje sa sobom nosi, vašu odluku m:tel nagrađuje sa 5 GB mobilnog neta. Poklon od 5 GB mobilnog neta možete da koristite u m:tel mobilnoj mreži 30 dana od dana aktivacije. Dobijeni aktivacioni kod mogu da iskoriste svi m:tel korisnici, tako da ga možete i pokloniti nekom drugom.

Aktivacija usluge je veoma jednostavna jer to možete učiniti sami putem portala ili aplikacije Moj m:tel, kontakt centra pozivom broja 0800 50 000 ili na bilo kom m:tel prodajnom mjestu.

Vaše pitanje: Zdravo! Koje preklopne telefone iz Samsung-ove serije mi preporučujete?

MTEL ODGOVOR: Poštovana,

Trenutno uz svaki kupljeni Samsung Galaxy Z Fold4 5G 12/256GB ili Z Flip4 5G 12/256GB u m:tel-u na poklon dobijate Galaxy Watch 5 Graphite 44mm ili Galaxy Watch 5 Pink Gold 40mm, pa možda da razmislite o nekom od ovih modela preklopnih Samsung telefona.

Galaxy Z Flip4 je preklopni uređaj koji nakon sklapanja po širini postaje manji i praktičniji za nošenje. Dimenzije telefona su 165.90 mm x 71.90 mm x 6.90 mm, što ga čini izuzetno praktičnim za nošenje i korištenje. Sa 8 GB RAM-a i internom memorijom od 128 GB te glavnom kamerom koja kombinuje četiri objektiva – 108 MP, 8 MP, 2 MP i 2 MP i sekundarnom od 16 MP, ovo je telefon koji će vas oduševiti.

Jednako je impresivan i model Galaxy Z Fold 4, koji kada se rasklopi postaje pravi tablet sa značajno većom površinom ekrana. Sa 12 GB RAM-a i internom memorijom od 256 GB, ovaj uređaj pruža dovoljno prostora i snage za sve vaše potrebe.

I njegova glavna kamera kombinuje tri objektiva – 50 MP, 10 MP i 12 MP, dok je sekundarna kamera od 4 MP savršena za selfije visokog kvaliteta.

Baterija Li-Po tipa, baš kao i kod Z Flip4 modela, osigurava dugotrajnu izdržljivost i pouzdanost.

Na sajtu m:tel možete vidjeti detaljne specifikacije ovih uređaja, te po kojim uslovima uz vaš tarifni paket možete platiti neki od ovih telefona na rate, bez kamate.

Vaše pitanje: Pozdrav! Molim vas više informacija o stručnoj praksi za studente u vašoj kompaniji?

MTEL ODGOVOR: Poštovani,

Kompanija m:tel ove godine po prvi put organizuje ljetnu akademiju u kojoj će studenti elektrotehničkih fakulteta imati priliku da upoznaju poslovne procese i tehnologije te da osjete timski duh i steknu uvid u profesionalni rad. Program m:tel ljetne akademije obuhvata oblasti iz tehnološkog sektora koje su izuzetno atraktivne na tržištu rada za buduće inženjere.

Stručna praksa će biti održana u avgustu 2024. godine, a rok za prijavu je do 15. juna ove godine. Prijaviti se mogu studenti sljedećih fakulteta: ETF Banjaluka, ETF Istočno Sarajevo, FET Tuzla, PMF Banjaluka i FTN Novi Sad.

Više informacija o samoj praksi i načinu prijave dostupno je na adresi www.mtel.ba/praksa.