Realme ima nove bežične slušalice

Pristojna cijena za slušalice koje su lijepo dizajnirane, dobro neutrališu buku i imaju izdržljive baterije, to je ono čim se može pohvaliti Realme Buds Aird 3.

Budući da su predstavljene isti dan kad i njihov novi mobilni uređaj, GT Neo 3, Buds Aird 3 su dizajnirane da se uklapaju uz ovaj model telefona.

Dostupne su u tri boje, “zvjezdano nebo” plava, “strimer” bijela i Le Mans plava. Ova posljednja sa mobilnim uređajem dijeli dvije trkačke linije koje krase oba gedžeta i prosto se odlično uklapaju, paa je nemoguće ne vidjeti da pripadaju jedno drugom.

Ove noise canceling slušalice dizajnirani su in-ear modeli, a “deep-sea” sistem sa petostepenom tehnologijom omogućava redukciju buke od 42 dB. Po svemu sudeći, ukoliko su okolnosti normalne, trebalo bi kvalitetno da vas kvalitetno izoluju od spoljnih zvukova i prepuste muzici za koju se odlučite.

Moguće je odabrati i različite načine kojima se branite od buke. Hibridni mod služi za aktivnu redukciju buke, dok „transparency” mod korisniku omogućava da čuje ono što se dešava oko njega.

Slušalice se sa telefonom povezuju Bluetootg 5.2 vezom, dok je omogućeno i bežično punjenje. Kako se navodi, za 100 minuta slušanja muzike dovoljno je 10 minuta punjenja, mada se ne precizira da li je to tokom „osnovnog slušanja“ ili uz uključene eliminatore buke.