Realme 6 – briljantan i pristupačan

Potražite vrhunske telefone u m:tel web shop ponudi

Sinonim za snagu, Realme brend karakteriše odličan odnos cijene i kvaliteta od kojeg ne odstupa ni Realme 6 model.

Sa dizajnom inspirisanim tragom komete, ovaj smartfon naprosto sija u ponudi budžetskih telefona jer pored snažnog procesora i zaista brzog punjenja ima i osvježavanje ekrana od 90 HZ što omogućava sjajnu glatkoću u radu.

Realme 6 će se svidjeti zahtjevnijim korisnicima, ljubiteljima igrica i multimedijalnog sadržaja. Ima ekran od 6,5 inča, 8 GB RAM i 128 GB interne memorije, dugotrajnu bateriju od 4.300 mAh a četvorostruka kamera čine ovaj telefon još poželjnijim.

Ovaj pouzdan telefon sa preglednim ekranom i moćnim procesorom, po nevjerovatno dobroj cijeni, potražite u m:tel web shop ponudi. U preporučenoj Pretplata: M+ tarifi Realme 6 može biti vaš po cijeni od 29,16 KM a ostatak platite na rate od 5,08 KM.

Da podsjetimo, m:tel Pretplata: M+ tarife vam donose neograničene razgovore i poruke prema svim mrežama u BiH, 100 minuta razgovora prema mts mobilnoj mreži, 2 GB roming interneta u mts i m:tel CG mrežama i 8 GB mobilnog interneta mjesečno.

Više informacija o m:tel ponudi pametnih telefona i Pretplata: M+ tarifi pronađite na adresi www.mtel.ba ili se informišite putem telefona 0800 50 000.