Privlačan i praktičan – Xiaomi Redmi 9A

Izaberite idealan pametni telefon iz m:tel webshop ponude

Za sve korisnike, koji prvenstveno traže pouzdan, cjenovno privlačan telefon za osnovne potrebe i dugotrajan rad, preporučujemo Xiaomi Redmi 9A kojeg možete pronaći u m:tel ponudi.

Ovaj budžetski telefon modernog dizajna i sa velikim ekranom od 6,53 inča nudi savršeno ugodno pretraživanje interneta i odlične performanse u odnosu na cijenu.

Sa moćnom baterijom velikog kapaciteta od 5.000 mAh i tehnologijom brzog punjenja moći ćete bez ograničenja da gledate filmove, igrate igrice ili telefonirate satima.

Uz sertifikat za slabo emitovanje plavog svjetla moći ćete prijatnije čitati i gledati sadržaj, a sa solidnim kamerama, glavnom od 13 MP i prednjom od 5 MP, snimićete kvalitetne fotografije.

Privlačan i praktičan - Xiaomi Redmi 9A

Telefon je namijenjen početnim korisnicima, svima koji žele pouzdan telefon po što nižoj cijeni, a dobar je izbor i za djecu školskog uzrasta. Uz preporučenu tarifu Pretplata: S+ ili Pretplata: S Net+ model Xiaomi Redmi 9A može biti vaš po cijeni od samo 24 KM.

Ne zaboravite, m:tel korisnici i oni koji to tek žele da postanu, sa mjestom prebivališta na teritoriji Republike Srpske, koji u periodu od 1. decembra 2020. do 31. januara 2021. godine spoje jednu od m:tel postpaid tarifa i jedan od odličnih Xiaomi telefona iz m:tel ponude automatski učestvuju u vrijednoj nagradnoj igri „m:tel i Xiaomi – izaberi i pobijedi“.

Više informacija o uređajima iz m:tel ponude potražite na www.mtel.ba ili saznajte besplatnim pozivom na broj 0800 50 000.