Preuzmite Instagram Story sa muzikom

Broj korisnika Instagram-a raste iz dana u dan, pa je samim tim i sve više različitih, zanimljivih priča – Stories, koje mnogi žele da preuzmu.

Ipak, nije baš svima poznato kako preuzeti Story sa muzikom. Ako ste i vi među njima, ne brinite, nije previše komplikovano.

Pošto Instagram Stories traju samo 24 časa, nakon čega nestaju, neophodno je preuzeti ih dok to vrijeme ne istekne. Procedura preuzimanja sopstvenog Story-ja je jednostavna. Potrebno je samo da otvorite Story na svom Instagram profilu, dodirnite tri vertikalne tačke u gornjem desnom uglu, a zatim i opciju „Save“.

Prvi korak ka preuzimanju tuđih priča sa muzikom je instaliranje Instagram Story Downloader-a na telefon. Nakon toga potrebno je da otvorite aplikaciju Instagram na telefonu, a zatim i da uđete na profil korisnika čiji Story želite preuzeti. Sljedeći korak je kopiranje username-a tog profila, nakon čega username nalijepite u aplikaciju Instagram Story Downloader. Tada kliknite na „Search“ i kada ugledate željeni Story dodirnite opciju „Download“. Time je sav posao završen i priča je u vašem telefonu. Možda se u prvi mah čini konfuznim, ali već prilikom prvog pokušaja uvjerićete se da je vrlo lako.

Nakon toga preuzeti Story možete objavljivati na društvenim mrežama ili slati drugima. Zanimljivo je da onaj od koga ste preuzeli priču to neće znati, jer mu o tome neće stići nikakvo obavještenje.