Ponuda kao iz bajke – Huawei P Smart 2021

Vrhunski telefoni u m:tel ponudi i Pretplata + tarife za uživanje u komunikaciji.

Elegantan dizajn, rafinirana izrada i dinamična boja Huawei P Smart 2021 telefona učiniće da ga zavolite već na prvi pogled.

Sa velikim ekranom, odličnom autonomijom i drugim sjajnim karakteristikama, ovaj model je kreiran da bude efikasan i osvoji srca što većeg broja korisnika.

Baterija velikog kapaciteta od 5.000 mAh u kombinaciji sa AI algoritmom za uštedu energije, bez napora će vam omogućiti zabavu koja će dugo, dugo trajati.

Velikom ekranu od 6.67 inča najviše će se obradovati mlađa populacija, ali će on privući pažnju i ostalima. Sam kvalitet i vrhunska rezolucija ekrana je jedan od glavnih aduta Huawei P Smart 2021 telefona.

Sa četiri AI kamere bićete spremni za istraživanje u svakom trenutku. Zabilježite svoje najbolje trenutke, kamera visoke rezolucije od 48 MP snimiće ih u živopisnim i ultra jasnim detaljima. Super noćni režim uhvatiće ljepotu svakog trenutka čak i pri slabom svetlu a sa 120° sočivom ultra širokog ugla, uslikajte fotografije velikih objekata ili grupe ljudi u punom pogledu.

Istovremeno pokretanje aplikacija omogućiće vam 4 GB RAM memorije a odličnih 128 GB interne memorije donosi više nego dovoljno prostora za sve vaše omiljene video zapise, fotografije i igrice.

Za neograničene razgovore, Huawei P Smart 2021 telefon iz m:tel ponude spojite sa Pretplata: S+ tarifom i biće vaš po cijeni od 38,36 KM a ostatak platite na 23 rate od samo 6,68 KM.

Ukoliko više volite da surfujete, Huawei P Smart 2021 vam preporučujemo po istoj cijeni uz Pretplata: S Net+ tarifu sa mjesečnim bonusom od 20 GB mobilnog interneta.

Izaberite Pretplata tarifu po sopstvenoj mjeri, a više informacija o Huawei P Smart 2021 telefonu potražite na www.mtel.ba ili besplatnim pozivom na 0800 50 000.