Pitanja iz inboksa – Zašto je Honor X7A dobar izbor za mene?

Vaše pitanje: Pozdrav! Možete li preporučiti neki od Honor modela telefona iz vaše ponude?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani,

Telefon Honor X7A je odličan uređaj modernog dizajna, koji ima brojne kvalitete, pa iskoristite priliku da ga sada kupite u kompaniji m:tel po neodoljivo niskoj cijeni.

Jedan od glavnih aduta ovog telefona njegova baterija kapaciteta 5330 mAh, koja garantuje bezbrižno korisničko iskustvo i neograničenu zabavu. Honor X7A krasi nevjerovatno tanko kućište od 8,27 mm, uprkos nadograđenoj bateriji, tako da telefon savršeno sjeda u svaki dlan.

Kvalitetan veći FullView ekran, od 6,75 inča, brzine osvježavanja od 90, pruža sveobuhvatan, kino ugođaj, jer omogućava glatko korištenje, jasnu sliku, veći tekst i šire vidno polje. Četvorostruka kamera, sa glavnim senzorom od 50 MP, uvijek je na nivou zadatka, tako da ćete jednostavno, iz prvog pokušaja, snimiti odlične fotografije i video snimke.

Mamorija kombinuje 4GB RAM-a i 128 GB internog skladišnog prostora, koju možete proširiti pomoću MicroSD kartice.

Za više informacija o ovom vrhunskom telefonu, ali i o drugim uređajima iz m:tel ponude, posjetite www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.

Vaše pitanje: Mogu li dobiti više informacija o vašoj usluzi Siguran NET?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani,

m:tel usluga Siguran NET od sada vas štiti kako na mobilnim uređajima, tako i na svim ostalim uređajima povezanim na internet u m:tel mreži. Ova usluga za samo 1,17 KM mjesečno, predstavlja vaš neprobojni štit u digitalnom svijetu, osiguravajući privatnost i sigurnost na internetu kako vas tako i vaših najmlađih ukućana.

Bez obzira da li surfujete, šaljete elektronsku poštu, obavljate finansijske transakcije, provodite vrijeme na društvenim mrežama, ili igrajući internet igrice, Siguran NET pruža vrhunsku zaštitu od online prijetnji. Korišćenjem usluge Siguran Net možete pružiti zaštitu i drugima u svojoj blizin dijeljenjem svog bezbjednog interneta aktivacijom Hot spot opcije na vaašem mobilnom uređaju ili putem wi-fi-ja za korisnike fiksnog interneta.

Takođe, u slučaju da naiđete na virus, hakerski napad ili bilo kakav neželjeni onlajn sadržaj, Siguran NET će vam poslati upozorenje i blokirati pristup, uz mogućnost da sami odaberete dalji nastavak aktivnosti na sopstvenu odgovornost.

Značajno je i to da Siguran NET može biti jako dobar i koristan alat roditeljima u cilju zaštite djece od neprimjerenog internet sadržaja.

Detaljno uputstvo o korišćenju i aktivaciji usluge Siguran NET pronađite na linku mtel.ba/siguran-net, a za više informacija pozovite 0800 50 000.

Vaše pitanje: Zdravo! Mogu li dobiti više informacija o telefonu Samsung Galaxy A35 5G?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana,

Samsung Galaxy A35 5G je još jedan kvalitetan mobilni telefon južnokorejskog tehnološkog giganta, predivan i iznutra i izvana, koji u m:tel ponudi nudimo uz mogućnost kupovine na rate, bez kamate.

Prednju stranu krasi kvalitetni 6,6-inčni FHD+ Super AMOLED Infinity-O ekran, sa visokom stopom osvježavanja od 120 Hz i svjetlinom od 1000 nita. Pruža kristalno jasnu vidljivost na otvorenom, čak i kada ste izloženi direktnoj sunčevoj svjetlosti.

Na njemu je smještena prednja kamera od 13 MP, a na zadnjoj strani telefona trostruki sistem kamera. Ovaj telefon u m:tel ponudi možete naći sa memorijskom kombinacijom 6/128, uz mogućnost proširenja pomoću micro SDXC memorijske kartice, što je sjajna vijest za sve one koji vole da čuvaju veliku količinu podataka i aplikacija u telefonu.

Samsung Galaxy A35 5G posjeduje veliku bateriju od 5000 mAh, stvorenu za dugotrajno korištenje telefona, tako da korisnici neće morati da se opterećuju mišlju da li je punjač u blizini.

Više informacija o ovom sjajnom pametnom telefonu, koji posjeduje certifikat visoke otpornosti na spoljašnje uticaje, možete pronaći na www.mtel.ba ili pozivom na broj 0800 50 000.  Podsjećamo, imate i mogućnost kupovine na rate, bez kamate.