Pitanja iz inboksa – Mogu li kod vas da kupim Huawei Mate XS 2 ili Galaxy A54 telefon?

Vaše pitanje: Molim vas više informacija o telefonima Huawei Mate XS 2 i Galaxy A54 5G iz vaše ponude. Hvala!

M:TEL ODGOVOR: Poštovani,

U pitanju su telefoni koje možete naručiti u posebnoj m:tel web shop ponudi i to na rate, bez kamata i uz besplatnu dostavu.

Sklopivi Huawei Mate XS 2 je fenomenalni, elitni model, spoj inovativnog dizajna i moćnih performansi sa širokim pregledom na besprijekorno ravnom, velikom ekranu visoke rezolucije. Razlog više da postanete vlasnik ovog jedinstvenog uređaja je što ćete u m:tel ponudi na poklon dobiti i odlični pametni sat Huawei Watch GT3 Pro.

Fantastični Galaxy A54 daće vam mnogo razloga da bude vaš favorit. U elegantnom dizajnu nudi više nego dovoljno memorije i dovoljno prostora za sve aplikacije i snimke. Trostruka kamera omogućiće vam kristalno jasne fotografije pune detalja a prednja kamera od 32 MP najbolje selfije.

Za više informacija pozovite 0800 50 000 ili posjetite www.mtel.ba.

Vaše pitanje: Vidjela sam da ste pokrovitelj  predstojećih „Dana Jagoša Markovića“ u Narodnom pozorištu RS, pa me interesuje gdje mogu nabaviti karte za predstave?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana,

Kao ponosni pokrovitelj mnogih kulturnih, sportskih, obrazovnih i svih drugih manifestacija, m:tel je dugogodišnji prijatelj i Narodnog pozorišta Srpske, pa i  predstojećih „Dana Jagoša Markovića“ u Banjaluci.

Publika Narodnog pozorišta Republike Srpske imaće priliku da, u okviru manifestacije “Dani Jagoša Markovića” od 5. do 7. aprila ove godine, uživa u tri dramska komada koja je režirao ovaj proslavljeni pozorišni reditelj. U znak sjećanja na prerano preminulog reditelja, manifestaciju će 5. aprila otvoriti predstava „Vrat od stakla“, u produkciji Jugoslovenskog dramskog pozorišta, 6. april je rezervisan za predstavu „Ćelava pevačica” Centra za kulturu Tivat, dok će ovaj mini-festival zatvoriti „Urnebesna tragedija” u koprodukciji Narodnog pozorišta u Beogradu i Narodnog pozorišta RS – 7. aprila.

Karte za predstave u okviru „Dana Jagoša Markovića“ su u prodaji od 21. marta, na biletarnici Narodnog pozorišta Republike Srpske.

Vaše pitanje: Zdravo, razmišljam da kupim telefon Honor Magic6 Lite. Možete li mi dati više informacija o tom modelu?

M:TEL ODGOVOR: Poštovanje,

Hvala na upitu, naravno da Vam možemo pomoći!

Honor Magic6 Lite je jedan od onih telefona koji najprije osvaja dizajnom, a zatim i mogućnostima. Kod nas ga možete platiti na rate, bez kamate.

Veliki, snažan ekran, moćna baterija i procesor, kamere… Kod telefona Honor Magic6 Lite sve je odlično!

Posjeduje AMOLED ekran od 6,78 inča, sa Honor Ultra-Bounce zaštitom od padova i fizičkih oštećenja, rezolucije 1220 x 2652 pix, koji pruža jasne slike, sa opštrim detaljima, ugodne za gledanje.

Na njemu je smještena prednja kamera od 16 MP, stvorena da pravi savršene selfije u svim okolnostima. Zadnje kamere su, takođe, impresivne. Glavna od 108 MP radi odlično čak i tokom snimanja u pokretu, te omogućava trostruko zumiranje bez gubitka kvaliteta.

Memorija je 8/256 GB, tako da ne morate da brinete da ćete ga opteretiti i usporiti, a tu je i velika baterija, koja omogućava, kako navode iz kompanije, dvodnevno korištenje.

Više informacija o ovom pametnom telefonu možete pronaći na www.mtel.ba ili dobiti pozivom na broj 0800 50 000.