Pitanja iz inboksa: Koji su sve benefiti aplikacije Moj m:tel?

Vaše pitanje: Pozdrav! Gdje u Srpcu mogu posjetiti vašu poslovnicu?

 M:TEL ODGOVOR: Poštovani,

Kompanija m:tel je prije nekoliko dana u Srpcu, na adresi Mome Vidovića 13, otvorila vrata svoje novouređene poslovnice, u kojoj se nalazi i prodajno mjesto kompanije Supernova.

Korisnici sada u poslovnici u kojoj zajednički posluju kompanije m:tel i Supernova mogu da dobiju telekomunikacionu uslugu koja im najviše odgovara.

Radno vrijeme poslovnice je radnim danima od 8 do 16 časova, a ljubazno osoblje će odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći vam u odabiru usluge i uređaja kako iz m:tel, tako i iz Supernova ponude.

Vaše pitanje: Zdravo, možete li mi reći uz kupovinu kojeg telefona imam popust na pametni sat?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani,

Kupovinom jednog od Huawei telefona iz m:tel ponude ostvarićete pravo i do 228 KM popusta na pametni sat iz Huawei Watch GT3 serije!

Svaki pogled na Huawei Watch GT 3 pametni sat je pogled na ljepotu pravog remek-djela na vašoj ruci. Prelijep spolja, snažan iznutra, on je vaš lični asistent za sve prilike.

Trenirajte poput profesionalca, Huawei Watch GT 3 ima podršku za više od 100 sportskih režima, precizno prati otkucaje srca i očitava kiseonik u krvi. Prilikom redovnog trčanja i na osnovu prethodnih podataka, sat može biti i vaš lični AI trener pružajući vam savjete za što efikasnije treninge.

Svaki model iz Huawei Watch GT3 serije se ističe elegantnim dizajnom koji privlači pažnju. Izaberite klasičnu ili sportsku verziju i sa stilom vodite računa o svom zdravlju.

Vaše pitanje: Zdravo! Mogu li u okviru m:tel IPTV-ja pratiti treću sezonu serije „Kalkanski krugovi“?

M:TEL ODGOVOR: Treća i dugo očekivana sezona serije „Kalkanski krugovi” premijerno počinje sa prikazivanjem danas, na kanalu Superstar TV u 21 čas. Završetak misteriozne priče u vezi sa Zabranom pratićemo subotom i nedjeljom u novih 10 epizoda.

Nove epizode serije nastale su u saradnji produkcijske kuće „Firefly“ i Telekoma Srbija.

U trećoj sezoni „Kalkanskih krugova“ vidјećemo i posljednji kadar koji je snimio Žarko Laušević. Inače, glavne uloge tumače Vojin Ćetković, Nina Janković, Paulina Manov, Ivana Zečević, Nebojša Dugalić, Lazar Nikolić, Zlatija Ivanović, Nataša Ninković i mnogi drugi.

U Superstar videoteci putem m:tel TV platforme, u kojoj pored ostalog filmskog i serijskog sadržaja, možete pogledati sve epizode prve i druge sezone serije „Kalkanski krugovi”.

Kanal Superstar TV dostupan je u okviru m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a.

Vaše pitanje: Pozdrav, možete li mi malo detaljnije pojasnite koji su benefiti korištenja aplikacije Moj m:tel? Unaprijed hvala!

M:TEL ODGOVOR: Poštovana,

Moj m:tel predstavlja mjesto na kojem možete brzo i lako upravljati m:tel uslugama bez odlaska u poslovnicu. Proces registracije je jednostavan, a sve što vam je potrebno jeste e-mail adresa za kreiranje naloga na stranici moj.mtel.ba, broj mobilnog telefona ili račun za m:tel usluge koje koristite.

Moj m:tel predstavlja web-portal i aplikaciju za svakodnevno upravljanje m:tel uslugama na jednostavan način. U samo nekoliko klikova možete da:

  • Aktivirate uslugu „Račun na mail“ i primate m:tel račune elektronskim putem
  • Uvežete sve m:tel usluge u jedan nalog
  • Platite račune bez odlaska u poslovnicu
  • Dopunite Kombinuj ili Dopuna račun platnim karticama bilo koje banke
  • Platite parking brzo i jednostavno
  • Aktivirate HBO Max, Apollon, Arena Cloud, NBA League Pass i druge digitalne servise
  • Aktivirate neku od roming tarifnih opcija
  • Pretražujete telefonski imenik
  • Aktivirate aktuelne usluge iz m:tel ponude

Osim što je sve brže i praktičnije, Moj m:tel vam omogućava da u svakom trenutku, bez obzira na to gdje se nalazite, provjerite svoj račun i steknete uvid u potrošnju mobilnog interneta kako u m:tel mreži, tako i  u regionu Zapadnog Balkana.

Takođe, kroz Moj m:tel portal možete na jednostavan način da pristupite aplikacijama za sportske, filmske, zabavne I muzičke sadržaje te da odaberite uslugu za bezbjedno surfovanje internetom – Siguran NET.

Moj m:tel možete koristiti putem internet pretraživača ili Moj m:tel besplatno preuzmite kao aplikaciju na Google Play Store-u ili App Store-u. Za pomoć u vezi s prijavom i registracijom na Moj m:tel portal pozovite 0800 50 000 ili posjetite www.mtel.ba.

Inače, više informacija o ovoj temi, ali i brojne druge zanimljive sadržaje možete pronaći u novom broju našeg m:agazina.

Vaše pitanje: Zdravo, mogu li kod vas nabaviti AMAZFIT – T-Rex 2 sat i pod kojim uslovima?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani,

Sat AMAZFIT – T-Rex 2 možete pronaći u bogatoj m:tel ponudi. U pitanju je uređaj koji kombinuje izdržljivost, funkcionalnost i stil u jedinstvenom paketu, čineći ga savršenim izborom za sve ljubitelje sportskih satova i aktivnog načina života.

Sa visinom od 47.1 mm, širinom od takođe 47.1 mm i debljinom od 13.65 mm, T-Rex 2 je kompaktan i udoban za nošenje. Njegov 1.39-inčni Super AMOLED ekran omogućava jasnu i živopisnu sliku te podržava Slide i Touch funkcionalnosti za jednostavno i intuitivno upravljanje.

T-Rex 2 je opremljen Bluetooth verzijom 5.1 i GPS-om, što omogućava brzo povezivanje i precizno praćenje lokacije. Uz to, posjeduje i pulsmetar za praćenje vašeg srčanog ritma u realnom vremenu. Ekran ima rezoluciju od 450 x 450 piksela, što osigurava oštru i detaljnu sliku. Sa samo 66 grama, T-Rex 2 je lagani sat koji neće otežati vašu svakodnevnu rutinu.

Više informacija pronađite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.