Pitanja iz inboksa – Koje premijere da očekujemo u januaru na HBO kanalima?

VAŠE PITANJE: Koji mobilni telefoni su vam sada na akciji?

MTEL ODGOVOR:

Poštovani,

Nova godina je vrijeme za nove početke i pametne odluke. Otvorite vrata 2024. godini sa novim telefonima koji će vas oduševiti, a koje možete pronaći u m:tel ponudi po fantastičnim cijenama i uz mogućnost otplate na rate bez kamata.

Preporučujemo Vam:

Ukombinovani sa vrhunskim m:tel Pretplata tarifama sa odličnim bonusima za razgovore, poruke i mobilni net, ovi pametni uređaji ponudiće Vam modernu i unaprijeđenu komunikaciju.

Za više informacija pozovite 0800 50 000 ili posjetite Vama najbliže m:tel prodajno mjesto.

VAŠE PITANJE: Koje premijere da očekujem u januaru HBO kanalima?

MTEL ODGOVOR:

Poštovani,

U januaru na HBO kanalima dostupnih putem m:tel IPTV-ja i HBO Max platforme premijerno ćete moći pogledati romantičnu komediju „Djevojka za sve“, nove epizode serije „Pravi detektiv: Zemlja tmine“, triler „Izvještaj“, seriju „Zlatni dečko“, drame „Rijaliti“ i „ Sin“, kao i mnogi drugi sadržaj.

Romantičnu komediju „Djevojka za sve“ (No Hard Feelings) sa Dženifer Lorens u glavnoj ulozi moći ćete gledati od 12. januara na HBO Max striming platformi i 14. januara na HBO kanalu od 20.00 časova.

Seriju „Pravi detektiv: Zemlja tame“ (True Detective: Night Country) moći ćete gledati od 15. januara na HBO Max striming platformi kao i  na HBO kanalu istog dana od 20.00 časova.

Triler „Izvještaj“ (The Report) sa Adam Drajverom u glavnoj ulozi moći ćete gledati od 19. januara na HBO Max striming platformi i 21. januara na HBO kanalu od 20.00 časova.

Dramu „Rijaliti“ (Reality) moći ćete gledati od 26. januara na HBO Max striming platformi i 28. januara na Cinemax  kanalu od 20.50 časova.

Dramu „Sin“ (The Son) sa Hju Džekmanom u glavnoj ulozi moći ćete gledati od 26. januara na HBO Max striming platformi i 28. januara na HBO kanalu od 20.00 časova.

Pogledajte i aktuelnu ponudu  m:tel TV paketi. koja Vam donosi 25% popusta na pretplatu 4 mjeseca za odabrani paket kao i mogućnost kupovine televizora na rate bez kamata.

VAŠE PITANJE: Koliki je popust na Samsung Galaxy Watch6 pametne satove?

MTEL ODGOVOR:

Poštovani,

Vrhunske Samsung Galaxy Watch6 potražite u fantastičnoj m:tel ponudi, sa popustom od čak 110 KM i sa Sport Vision poklon vaučerom u vrijednosti od 50 KM!

Prema vlastitom stilu izaberite sat iz Samsung Galaxy Watch6 serije, jedne od najboljih i najelegantnijih pametnih satova današnjice.

Bez obzira da li se odlučite za sportsku ili klasičnu varijantu sa manjim ili većim ekranom, na ruci ćete imati najsavremeniju tehnologiju smještenu u atraktivan dizajn.

Osim što će Vam biti odličan asistent u svim prilikama, Galaxy Watch6 nudi mnogo opcija za zdrav život – prati san i kvalitet odmora, ima podršku za više od 90 različitih treninga, mjeri puls i vodi evidenciju o dnevnim aktivnostima sa optimizovanim programom za postizanje ciljane težine i mišićne mase.

Galaxy Watch6 je mnogo više od običnog sata, sa njim pozivajte, šaljite poruke, strimujte muziku i još mnogo toga, čak i bez telefona. Prilagodite lice sata i postavite omiljenu boju, dizajn ili sliku i učinite ga jedinstveno svojim.

Požurite jer ova ponuda traje do kraja januara 2024. godine ili do isteka zaliha.

VAŠE PITANJE: Do kada važe promotivne cijene za m:SAT pakete?

MTEL ODGOVOR:

Poštovani,

Promotivne cijene pretplate za m:SAT satelitsku televiziju vrijede do kraja januara, odnosno do 31. 1. 2024.

Za početak nove godine koja je pred nama, m:tel Vam nudi promotivne ponude za m:SAT pakete televizije ili integrisane usluge u okviru m:SAT-a. Za sve one koji se do 31. januara 2024. godine odluče za jedan od paketa: m:SAT Start, m:SAT Plus ili m:SAT Max, mjesečna pretplata tokom narednih 12 mjeseci iznosiće samo 9,90 KM mjesečno, a priključak će platiti samo 0,99 KM! Osim toga, ova ponuda uključuje i besplatno korišćenje dodatnog satelitskog prijemnika u okviru m:SAT Plus i Max paketa.

Kompanija m:tel Vam nudi i promotivnu ponudu za korišćenje m:SAT paketa integrisanih usluga: m:SAT+TEL, m:SAT+NET, m:SAT+MOB i m:SAT+NET+MOB, takođe za one koji se odluče za jedan od ovih paketa do kraja mjeseca januara ili u svoj postojeći paket dodaju novu m:SAT uslugu. Cijena mjesečne pretplate u narednih godinu dana iznosiće 19,90 KM mjesečno, a priključak ćete platiti samo 0,99 KM jednokratno. U cijenu pretplate ulazi i besplatno korišćenje drugog satelitskog prijemnika.