Pitanja iz inboksa – Kako da aktiviram M:SAT?

Vaše pitanje: Pozdrav! Kako da poručim Samsung Galaxy A35 5G ili Samsung Galaxy A55 5G sa slušalicama na poklon?

M:TEL ODGOVOR: Pozdrav,

Da, kod nas do 28. marta tekuće godine možete poručiti Samsung Galaxy A35 5G ili Samsung Galaxy A55 5G, a ukoliko to učinite na poklon dobijate Galaxy Bude FE bežične slušalice!

Vrijednost poklon slušalica je 219 KM (MP cijena) i dolaze u grafitnoj boji. Za ostvarivanje poklona je neophodna registracija na: www.samsung.com/ba/offer/galaxy-a-series-2024

Novi Samsung Galaxy A55 5G telefon dolazi u odličnom spoju metala i stakla, u spektakularnom izdanju sa tri kamere u nizu, a tu je i 32MP selfie kamera sa portret modom. Vrhunski dizajn i intuitivno ravno kućište sa elegantnom staklenom poleđinom pruža premium iskustvo u novom Samsung Galaxy A35 5G telefonu.

  odmah Rata (23X) Preorder cijena
Samsung Galaxy A35 5G 163,20 KM 28,38 KM 816 KM
Samsung Galaxy A55 5G 206,40 KM 35,90 KM 1.032 KM

Prikaz cijena uređaja na 24 rate u preorder fazi. Cijene su sa PDV-om.

 Vaše pitanje: Kako da aktiviram M:SAT i da li je ova usluga možda trenutno na nekoj akciji?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani,

Javili ste nam se u pravom trenutku! Sada možete iskoristiti 50% popusta na pretplatu prvih 10 mjeseci i uz m:SAT  uživati u najboljem TV programu bilo gdje u BiH.

m:SAT možete da imate kao samostalnu TV uslugu, ali i u paketu sa internetom i/ili mobilnom telefonijom. Pored toga što vam omogućava praćenje najaktuelnijih sportskih sadržaja putem Arena Sport kanala, kao i uživanje u mnoštvu filmskih, zabavnih i informativnih kanala, uz m:SAT možete da odaberete i neki od vrhunskih televizora iz bogate m:tel ponude uređaja i otplaćujete ga na rate bez kamata.

Ovog mjeseca za vas izdvajamo televizore Alpha i Tesla od 32 inča po posebnim cijenama. Oprema i montaža m:SAT usluge koštaju samo 0,99 KM, a drugi priključak na Plus i Max paketu je gratis!

Potražite najbolju m:SAT ponudu putem sajta www.mtel.ba ili putem besplatnog broja 0800 50 905.

Vaše pitanje: Imate li neku posebnu ponudu telefona za mlađe korisnike i na pretplatu?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani,

U martovskoj ponudi izdvajamo tri fantastična telefona koje krasi veliki ekran, izvrsne kamere, dugotrajna baterija i odličan odnos cijene i kvaliteta.

Posebno interesantni mlađim korisnicima, Honor X6A i Realme C51 su telefoni prilagođeni vašim potrebama sa kojima ćete uživati od jutra do mraka.

Oba modela privlače pažnju svojom elegancijom, izaberite Honor X6A 4/128 GB uz mjesečnu ratu od 8,70 KM ili se odlučite za Realme C51 4/128 GB uz mjesečnu ratu od 11,90 KM.

Atraktivni Xiaomi Redmi Note 13 Pro sa moćnim performansama ništa ne prepušta slučaju. Stvoren da ispuni sve zahtjeve korisnika, sa jakim procesorom i više nego dovoljno memorije biće vam odlična podrška u svemu što radite.

Na velikom AMOLED ekranu visoke rezolucije i stope osvježavanja, imaćete savršeno korisničko iskustvo a sa moćnom trostrukom kamerom od 200 MP bićete sigurni da će svaki važan trenutak i uspomenu Redmi Note 13 Pro sačuvati u najljepšem svijetlu.

Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256 GB potražite u m:tel ponudi uz mjesečnu ratu od 23,44 KM.

Vaše pitanje: Imate li u ponudi Xiaomi Redmi Note 13?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani,

Pametni telefon Xiaomi Redmi Note 13 je dio naše ponude. Možda će vam biti korisna i informacija da ga možete platiti na rate.

U pitanju je moderan, kvalitetan, a cjenovno pristupačan smartfon. Radi se o izuzetno moćnom uređaju odličnih performansi, koji posjeduje AMOLED ekran rezolucije 1080×2400 piksela, stope osvježavanja od 120 Hz i nivoa svjetline od 1000 nita, sa Corning Gorilla Glass 5 zaštitom.

Konkretno, model koji možete kupiti u m:telu dolazi sa memorijskom kombinacijom 8/256 GB, pri čemu je kapacitet interne memorije za skladištenje podataka proširiv pomoću microSDXC kartice.

Njegova prednja kamera ima 16 MP, a glavni senzor trostruke zadnja je od 108 MP. Ima i moćnu, veliku bateriju, sa podrškom za brzo punjenje od 33 W.

Više informacija o ovom telefonu, ali i drugim uređajima iz m:tel ponude, potražite na www.mtel.ba.

Vaše pitanje: Vidjela sam vaš video o bezbjednosti djece na internetu i da ste pokrenuli društvenu kampanju. Možete li mi dati više informacija o tome?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana,

Pod sloganom „Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu“, kompanija m:tel je zajedno sa Unicefom u BiH i Plavim telefonom započela aktivnosti u okviru društveno odgovorne kampanje koja ima za cilj podizanje svijesti o bezbjednosti djece i mladih u online okruženju, kao i važnosti uključivanja roditelja u svakodnevne probleme s kojima se ova populacija susreće na internetu.

Kampanja „Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu“, ima za cilj da pruži dodatne informacije, edukuje i skrene pažnju na ovu važnu temu a više informacija pročitajte ovdje.