Pitanja iz inboksa – Do kada mogu zamjeniti svoju 3G karticu za 4G?

Vaše pitanje: Možete li mi pobliže objasniti popust od 25% koji se tiče TV paketa?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani,

U mogućnosti ste da iskoristite odličan popust od 25% na pretplatu, za prva četiri mjeseca i obezvbijedite sebi super zabavu uz jedan od m:tel paketa i televiziju sa više od 300 TV kanala prilagođenih svim generacijama i ukusima.

U m:tel paketima očekuje vas i najbrži optički internet, videoteka sa hiljadama sati najboljeg filmskog i serijskog programa domaće i svjetske produkcije, fiksna i mobilna telefonija sa sjajnim bonusima za razgovore i mobilni net.

Osim toga, imate mogućnost kupovine sjajnih TV uređaja po pristupačnim cijenama uz mogućnost otplate na rate bez kamata.

U martu izdvajamo Philips Smart 50” sa mjesečnom ratom od 45KM, SONY Google TV 55” sa mjesečnom ratom od 70 KM i TESLA Android 55” sa mjesečnom ratom od 34 KM.

Takođe, u m:tel TV paketima imate najmodernije TV funkcionalnosti, premotavanje, pauziranje, vraćanje propuštenog sadržaja i snimanje, ali I gratis uslugu TV To Go koju možete instalirati na vaš mobilni uređaj I TV sadržaje nositi sa sobom gdje god da pođete.

Za više informacija posjetite www.mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.

Vaše pitanje: Do kada mogu zamjeniti svoju 3G karticu za 4G?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani,

Besplatnu zamjenu kartice možete da izvršite u m:tel prodajnim mjestima do 30. aprila ove godine.

Proces zamjene stare SIM kartice je jednostavan i traje svega nekoliko minuta.

Jako je bitno da zamijenite svoju staru m:tel 3G karticu za novu 4G SIM karticu zbog brzine mobilnog interneta koju ćete na ovaj način unaprijediti na svom telefonu.

Drugi razlog su putovanja. Ukoliko planirate put u inostranstvo, treba da znate da sve više telekom kompanija u zapadnoj Evropi i svijetu ukida 3G mobilne mreže i podršku za 3G mrežni standard za prenos podataka. To znači da je u tim zemljama korišćenje mobilnog interneta moguće samo u 4G Mreži.

Više informacija pronađite na www.mtel.ba ili na broj telefona 0800 50 000.

Vaše pitanje: Koju ponudu imate povodom 8. marta?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani,

Samo u petak, 8. marta, možete  aktivirati posebnu osmomartovsku internet tarifnu opciju koja vam donosi 90GB neta.

Povodom 8. marta pripremili smo posebnu opciju – čak tri puta više gigabajta za sve korisnike m:tel mobilne telefonije.

Aktivacija je jednostavna. Sve što je potrebno jeste da putem broja 0651183 pošaljete SMS sa ključnom riječi „8mart“ nakon čega će vam stići Viber poruka putem koje trebate da potvrdite kupovinu. U toj poruci ćete dobiti i posebnu digitalnu reprodukciju umjetnice Milice Čvokić koja je u saradnji sa kompanijom m:tel povodom Međunarodnog dana žena napravila autorski projekat pod nazivom „Buđenje“.

Samo danas aktivirajte ovu posebnu osmomartovsku opciju – 90GB, 3 dana za 3 KM.

Sve korisnice koje 8. marta posjete neko od m:tel prodajnih mjesta širom BiH, na poklon dobijaju plakat „Buđenje“ koji će ostati podsjetnik na sve ono što činite, što možete i što jeste!

Želimo vam srećan 8. mart!