Pitanja iz inboksa – 10. 11. 2023.

VAŠE PITANJE: Vidio sam da ste spominjali online predavanje za programere. Da li se to negdje može pogledati?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, u toku je m:tel App takmičenje za srednjoškolce u izradi aplikacija za mobilne uređaje, stoga vam predstavljamo zanimljivo predavanje Andreja Tomića na temu važnosti vremena kao resursa u programiranju.

Pogledajte kako dobiti na vremenu korišćenjem gotovih rješenja i kako time dodatno smanjiti troškove i ubrzati razvoj bez narušavanja ideje i funkcionalnosti same aplikacije.

Predavač Andrej Tomić je senior software developer i osnivač vlastitog startapa Atomic Solutions u Banjaluci.

Predavanje možete pogledati m:tel YouTube kanalu.

VAŠE PITANJE: Čuo sam da imate Arena Cloud pakete. Možete li mi reći o čemu se tu radi i šta dobijam ako uzmem ovaj paket?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, preko Arena Cloud paketa možete pratiti uživo ekskluzivne prenose Arena Sport kanala, kao što su utakmice Lige šampiona, Lige Evrope, Super lige Srbije i mečevi NBA i ABA lige, putem mobilnog telefona, tablet uređaja ili Smart TV-a i aplikacije Arena Cloud.

Takođe, očekuje vas i kvalitetan serijski, zabavni i filmski sadržaj u okviru kanala i Video kluba Arena Cloud paketa, a sve to bez ugovorne obaveze.

Svoj Arena Cloud paket možete aktivirati ovdje.

 VAŠE PITANJE: Trenutno koristim Huawei mobilni telefon i željela bih da uzmem novi od istog proizvođača, ali da ima kameru za vrhunske fotografije. Koji telefon imate u svojoj ponudi a da odgovara mojim potrebama?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, Huawei Mate 50 Pro je zasigurno model telefona koji će opravdati sva Vaša očekivanja.

Zahvaljujući glavnoj kameri od 50 MP, sa optičkom stabilizacijom slike i promjenjivim otvorom blende (f/1.4 do f/4.0), te ultraširokougaonoj od 13 MP i periskopskoj telefoto kameri od 64 MP (sa 200x zumiranjem), sa lakoćom možete postati i profesionalni fotograf.

Više informacija o ovom uređaju koji je u našoj ponudi te koji možete platiti na rate, bez kamate, možete pronaći na sajtu www.mtel.ba ili pozivom na broj 0800 50 000.