Philips televizori u m:tel ponudi

Doživite najbolje iskustvo uz m:tel TV pakete i Philips televizore iz m:tel ponude

U m:tel ponudi uz m:tel TV pakete i integrisane usluge možete odabrati  televizor po vašoj mjeri i plaćati ga na rate bez kamata. Upravo jedan takav TV je i Philips Led smart 55PUS7805/12.

Ovaj Smart TV kompanije Philips dolazi s ugrađenim pomoćnikom Alexa tako da s njim možete upravljati glasom. Ambilight prilagođava ugođaj za filmove, muziku ili igre. Kvaliteta slike je briljantna poput sadržaja koje volite.

Uz Philips Ambilight, svaki trenutak djeluje bliže. Inteligentne LED diode oko rubova televizora reaguju na akciju na ekranu i sjaje dopadljivim sjajem koji jednostavno očarava. Osjetite taj užitak i zapitaćete se kako ste dosad uživali u televizoru bez njega.

Podrška za vrhunske Dolby formate zvuka i slike znači kako će HDR sadržaj koji gledate izgledati i zvučati fantastično realistično. Bez obzira je li u pitanju najnovija televizijska serija ili Blu-Ray disk, moći ćete uživati u kontrastu, svjetlini i bojama koje odražavaju originalnu zamisao režisera. Slika će biti popraćena jasnim, detaljnim i prostornim zvukom.

Ovaj model Philis-a pruža kvalitetu slike koja još više uvlači u akciju i ostavlja dojam realističnosti. Dinamički metapodaci omogućuju televizoru prilagođavanje razina svjetline od kadra do kadra. Boje su realistične, bilo da se radi o jarkim bojama neba ili hramovima osvijetljenim svijećama. Originalni detalji su sačuvani, a kontrast besprijekoran.

Ono što je posebno interesantno za ovaj uređaj je i Alexa, vaša pomoćnica koja omogućava da TV-om upravljata putem svog glasa.

Ekran je 55 inča, dijagonala mu je 139 cm, a rezolucija 3840 x 2160. Ovo je TV koji naprosto morate da imate u svom domu!