Ozbiljni eksperimenti na zabavne načine na YouTube kanalu Good Mythical Morning

Good Mythical Morning sa Rhettom i Linkom slavi već deset godina postojanja. Ovo je prvi internet studio za zabavu koji je osnovao dvojac Rhett & Link.

YouTube kanal u njihovom vlasništvu i kojima upravlja sad već čitava medijska produkcija ima 76 miliona pretplatnika i 27 milijardi pregleda. Takođe, njihovo kombinovano praćenje na Instagram-u, Facebook-u, Twitch-u, Snap-u, TikTok-u i Twitter-u premašuje 52 miliona pratilaca.

Svi oni se uključuju svakog ponedeljka i petka da bi gledali kako voditelji jedu zaista nevjerovatne stvari, istražuju iznenađujuće nove proizvode i trendove, takmiče se u originalnim igrama sa slavnim gostima, sprovode ozbiljne eksperimente na urnebesne načine i još mnogo toga.

Rhett i Link su se upoznali 4. septembra 1984, prvog dana prvog razreda osnovne škole Buies Creek u Buies Creeku, Sjeverna Karolina. Njihova učiteljica, gospođa Loklir, zadržala ih je obojici nakon nastave u kazni zbog pisanja vulgarnih riječi na njihovim stolovima. Za kaznu su dobili da boje slike zmajeva i drugih mitskih zvijeri. Bio je to početak doživotnog prijateljstva ispunjenog kreativnošću i radoznalošću.

Osim klipova za YouTube, prave i nedjeljni podkast u kom prijatelji dugo pričaju o životu, a diskusije uključuju pop-kulturu, lične priče i neobične anegdote.

Mythical pomaže raznim dobrotvornim organizacijama, uključujući LA LGBT centar, Make A Wish, Inner-City Arts, St. Jude, NAACP, vote.org i još mnogo toga.