Ovu tastaturu možete prilagoditi sopstvenim Lego kockicama

Ako volite Lego kockice, a posjedujete računar, MelGeek-ova nova tastatura je pravi izbor za vas.

Naime, poznati proizvođač mehaničkih tastatura pobrinuo se da tastatura pod nazivom MelGeek Pixel, koju je nedavno lansirao, u isto vrijeme bude i korisna i zabavna. Najbolji dio je da se sve originalne tipke mogu skinuti, a na njihovo mjesto staviti bilo koje Lego kockice.

Zanimljivo je da sa ispod svake kapice za tastere nalaze klinovi kakvi se inače nalaze na Lego kockicama kako bi se mogle uklapati, tako da tastatura zaista može da postane prostor za igru, ako već imate neke „stare“ kockice ili figurice koje biste voljeli da postavite umjesto slova.

Zanimljiva je i zadnja strana, koja je potpuno prazna, ali takođe posjeduje klinove na kojima vlasnik može pokazati svoju kreativnost. MelGeek Pixel dolazi bez numeričke tastature, tako da je fizički manja od standardne. Ipak, to je ne čini manje zabavnom. Tu je i RGB osvjetljenje, a tastatura se može priključiti na računar ili raditi bežično.

Trenutno se prodaje u SAD-u, po cijeni od 269 dolara. Iako se cijena može učiniti previsokom, istinski ljubitelji Lego kockica sigurno neće oklijevati da imaju i ovaj primjerak u svojoj kolekciji. Takođe, MelGeek Pixel tastatura, prva takva na svijetu, može biti idealan poklon.