Ovo su aplikacije uz koje ćete ostvariti planove za 2021.

Koje ste ciljeve zacrtali za 2021. godinu? Da pogađamo – dobro zdravlje, bolje navike i više uspjeha na svim planovima? Pogledajte koje vam aplikacije mogu pomoći da svoje planove zaista ostvarite!

Kako biste i u 2021. bili na vrhuncu zadatka, počnite aktivnije koristiti Google Calendar. Upišite kratkoročne i dugoročne ciljeve, odredite rokove i uvežite aplikaciju sa vašim Gmail-om, Google Fit-om i Slack-om.

Ako ste odlučili da ove godine više brinete o svom zdravlju, od pomoći će vam biti aplikacija 30-dnevni fitnes izazov, koju je kreirao profesionalni trener fitnesa. U okviru ovog programa, postepeno se povećava intenzitet vježbanja kako biste mogli da pratite ritam, a krajnji rezultat su bolja kondicija i gubitak kilograma.

Quit Smoking: QuitNow! možda je pravi prvi korak za vas ukoliko želite da prestanete pušiti. Ova aplikacija će bilježiti svaki vaš dan bez cigarete, brojati koliko ste time uštedjeli novca, te će pratiti vaš zdravstveni bilans. Koliko god da je teško prekinuti sa navikama poput ove, dobro je imati pravi podsticaj i motivaciju na tom putu.

Previše vremena dnevno provodite na telefonu? SPACE – Break phone addiction će sve dovesti u red umjesto vas. Bolji fokus, veća efikasnost i produktivnost – ove godine ispunićete i ovaj cilj. SPACE će najprije procijeniti koji ste tip korisnika, te će setom odgovarajućih taktika probati da vam promijeni navike upotrebe telefona.

„Čitajte“ više u 2021. uz aplikaciju Audible. Audio-knjige, podkasti i drugi audio-sadržaj u žanru koji vam je najdraži učiniće put od kuće do posla mnogo zanimljivijim, a sigurni smo da će vas i inspirisati i podsjetiti na to zašto volimo knjige.

Kažu da je potreban 21 dan za promjenu svake navike! Šta mislite da počnemo već danas?!