Ove aplikacije su spas ako želite izbjeći YouTube reklame

Oni koji su izbjegavali YouTube koristeći Vanced aplikaciju našli su se u problemu.

Pritisnuti tužbama, ova aplikacija je ugašena, pa su oni koji žele gledanje YouTube videa bez stalnih prekida u videu reklama morali da potraže novu alternativu. Evo nekih:

GoTube

Ova aplikacija blokira oglase i sa njom imate mogućnost da se prijavite preko svog Google naloga. Može se koristiti kao YouTube, ali nema neke funkcije poput reprodukcije u pozadini i preuzimanja sadržaja.

NewPipe

Može se koristiti za pregledanje videa, premda je u osnovnoj zamisli video downloader. Ne možete se prijaviti preko naloga, jer toliko krši Google-ova pravila, da bi vam odmah ukinuli nalog ukoliko bi se prijavili na NewPipe.

SongTube

Sličan je kao prethodna aplikacija, premda ima nešto više funkcija, ali koristi stare biblioteke, pa se video zapisi učitavaju sporije u odnosu na NewPipe. Iako, takođe ima opciju za uštedu podataka, ako koristite mobilni internet. U video plejeru postoji mogućnost da izaberete samo muzički način rada, tako da vam se učitava samo zvuk, ali ne i video zapis. Automatski se skida klikom na link.

ReVanced

Ovo je projekat koji tvrdi da se nastavlja tamo gdje je zvanični Vanced stao. Iako to kažu, još je u razvoju, tako da nema puno informacija o tome. Njihov GitHub možete pronaći ovdje.

YouTube Premium

Na kraju, ako ništa od navedenog nije uspjelo ili niste zadovoljni, ostaje vam da kupite YouTube Premium. Prilično je jeftin, a jedina mana je što nema SponsorBlock i drugih opcija kao što je to bilo u Vancedu.