Ovaj miš ima bateriju koja može da traje više od 900 sati

Razer je najavio novu verziju bežičnog miša Orochi kojeg naziva V2.

Miš radi na zamjenjivoj bateriji, a vi možete odabrati želite li koristiti AA ili AAA bateriju kako bi odgovarala vašoj težini miša, iako je uključena samo AA jedinica. Naravno, dobićete i više vijeka trajanja baterije sa većim AA baterijama.

Tačnije, Razer nudi do 950 sati korištenja na jednoj AA litijevoj bateriji koja dolazi sa uređajem. Podržava Razerovu HyperSpeed ​​bežičnu komunikaciju, za koju je uključen dongle. Ovo će takođe potrošiti više baterije, ali to je prikladnija opcija za gejming kada je response sporiji.

Još jedna jedinstvena karakteristika Orochi V2 je što se može prilagoditi putem Razer Customs. Ovo je program koji Razer već neko vrijeme nudi, a možete čak i prilagoditi izgled prema vašem ukusu. Razer nudi niz tematskih templejta spremnih za upotrebu, ali takođe možete odabrati pojedinačne boje i kombinovati ih sa naljepnicama i personalizovanim tekstom kako biste stvorili nešto jedinstveno za vas. Međutim, to sve utiče na cijenu.

Osim toga, specifikacije za Orochi V2 uključuju težinu od 60g (minus baterija), šest tipki, 18.000 DPI 5G senzora, ubrzanje do 40G i ugrađenu memoriju profila, tako da se vaše postavke spremaju na različite računare.

Razer Orochi V2 dostupan po cijeni od 79,99 evra u crnoj ili bijeloj boji. Prilagođene varijante Razer Customs koštaju 99,99 evra.