Novi Call Of Duty: Mobile Season dobija dvije nove mape

Activision je potvrdio nove detalje o Call Of Duty: Mobile Season-u, između ostalog i dvije nove mape, datum lansiranja i službeno ime.

Nove informacije upućuju na to da bi novi svijet mogao sadržavati temu u japanskom stilu, zajedno sa katanama, samurajima i nindžama. Shodno tome, naziv sezone 3 za Call Of Duty: mobile je Tokyo Escape. U trejleru možemo da vidimo natpise na japanskom jeziku, scene borbi i oružja koja se koriste. Prilikom najave novog imena, tim je saopštio kako bi se izlazak mogao očekivati tokom ove sedmice. 

Kada su u pitanju nove mape, tu takođe ima novosti. Dodaće ukupno dvije mape: Oasis i Coastal. Mapa Oasis nije novost za ovaj univerzum, jer je bila dio DLC-a za Call of Duty: Modern Warfare 3. Ona sadrži bliskoistočnu temu, a sada bi trebalo da ponudi više pasaža. Coastal je potpuno nova. U početku se smatralo da će nositi naziv “Wine Town”, jer takvo ime nosi u kineskoj verziji igre. 

Noviteti su se desili i na polju oružja, jer će biti dostupne još dvije vrste. Neke naznake govore da bi to moglo da uključuje PP19 Bizon SMG i pištolj Renetti. Sačekaćemo još neko vrijeme da vidimo kako će igrači moći da zarade novo oružje.