Nova Fortnite sezona: Vraća se Baller, a tu je i Darth Vader

Treća Fortnite sezona pod nazivom Vibin je predstavljena.

Nakon brojnih zanimljivosti koje su donijele prva i druga sezona, i ova najnovija puna je iznenađenja, a jedno je i povratak popularnog vozila Baller. Za one koji ne znaju, radi se o vozilima za jednu osobu koja su prvobitno predstavljena još u prvom poglavlju. Naravno, u najnovijoj sezoni ne radi se o klasičnom vozilu Baller, nego o poboljšanoj verziji koja igračima omogućava kretanje po vodi.

Kao i druga Fortnite vozila, i ovo se puni na baterije, tako da igrač mora da vodi računa o tome. Tu su i novi likovi, među kojima je i Darth Vader, a moguće je otključati i lik poznatog avanturiste Indianae Jonesa.

Igrači će biti uzbuđeni jer se neke od njihovih omiljenih „igračkica“ iz igre vraćaju u novoj sezoni. Među njima je Auto Shotgun, Stinger SMG, Combat SMG i Heavy Sniper, koji su bili zastupljeni u drugoj sezoni.

Tu su i Marksman Six Shooter i Shadow Tracker, koji se vraćaju iz prethodnih sezona. Detaljniji opis novina i vrsta oružja iz sezone Vibin možete pronaći na Fortnite blogu.

Nova sezona, naravno, donosi i novu mapu, koja liči na onu koju su igrači već viđali. Omiljene lokacije iz posljednjeg poglavlja ostaju, uključujući Logjam Lumberyard i Chonker’s Speedway. Takođe, vraćaju se i Greasy Grove i Tilted Towers.