Neka vaš izbor ostanu m:tel TV preporuke

Film “Džoker” je priča o čovjeku kome je društvo okrenulo leđa. Na TV Cinemax u subotu 12. avgusta 2023. godine u terminu od 22.15 časova

Ovo je neispričana, samostalna priča o jednom od najpoznatijih i najozloglašenijih negativaca iz  svijeta stripa. Film, čiju režiju, scenario i produkciju potpisuje Tod Filips, je njegova originalna verzija zloglasnog negativca, priča o porijeklu, prožeta tradicionalnim mitologijama lika Artur koji nosi dvije maske. Jednu nanosi za svoj posao klovna, a drugu nikada ne može skinuti. To je maska koju promoviše u uzaludnom pokušaju da se osjeća kao dio svijeta oko sebe, a ne kao neshvaćen čovjek kojeg život stalno poražava.

Izvor fotografije: TV Cinemax

Džon i Lara Brenan žive idiličnim porodičnim životom, sve dok Laru ne optuže i osude za ubistvo za koje ona tvrdi da nije počinila. Kada Vrhovni sud odbije njenu žalbu, Džon odlučje  nemoguće , omogućiti joj bijeg iz zatvora. Pogledajmo film “Sljedeća tri dana” na Pink Thriller, u nedjelju 13.8. u 22.00 časa

Život Džona Brenana naizgled je savršen sve dok ne uhapse njegovu suprugu Laru zbog ubistva za koje ona tvrdi da nije počinila. Tri godine nakon osude Džon se bori da održi porodicu na okupu, odgajajući sina i predajući na koledžu, a istovremeno pokušava na sve načine dokazati njenu nevinost. Nakon što joj Vrhovni sud odbije žalbu,  Džon odluči da je jedino moguće rješenje njezin bijeg iz zatvora.

Izvor fotografije: Pink Thriller

Srijeda, 16. avgust 2023. godine. Uzbudljivo dramsko ostvarenje, film “Libero” na TV kanalu Pink World Cinema

Tomi (11) i njegova nešto starija sestra Viola žive u gradu sa svojim ocem i teško se nose sa činjenicom da im je majka nestala bez traga i to ne prvi put. Film je gorko- slatki portret o njihovoj stalnoj borbi da žive kao porodica, o ljubavi i prijateljstvu, o pubertetu i životu.

Izvor fotografije: Pink World Cinema

Da li su baš sve teorije zavjere puka nagađanja i plod bogate mašte zaljubljenika u legende i mitove koji se uz malo manipulacije činjenicama lako mogu posmatrati kao skrivene istine? Upravo ovo pitanje u šestodjelnom jednočasovnom dokumentarnom serijalu “Zabranjena istorija” sebi postavlja istoričar i istraživač Džejmi Tekston. U serijalu koji se na kanalu National Geographic emituje od 17. avgusta u 21.00, saznaćemo da li zaista postoji ona druga istorija?

Da li istoriju zaista pišu pobjednici? Tekston iz epizode u epizodu, držeći se isključivo naučno verifikovanih izvora i činjenično proverljivih dokaza, pokušava da otkrije istinu o misterijama zapisane, ali i istorije zasnovane na predanjima.  Jesu li ove priče namjerno izbačene iz udžbenika istorije? I da li ima istine o mitovima koji traju već vijekovima, skrivene među poznatim i prihvaćenim istorijskim tekstovima. Je li nam zabranjena istorija sve vrijeme pred očima, i kako da pronađemo ključ za njeno razumijevanje? Otkrijte već od 17. avgusta na kanalu National Geographic.

Izvor fotografije: National Geographic

Za više informacija o sadržajima m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a posjetite mtel.ba/tv-svijet