Need for Speed Unbound stiže 2. decembra

Popularna igra Need for Speed Unbound 2. decembra biće lansirana za PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC.

Novi trejler otkrio je šta očekuje igrače nove igre ove poznate serije. Prve informacije nisu nimalo loše.  Need for Speed Unbound je spoj ulične umjetnosti i realističnih četvorotočkaša. U “glavnoj ulozi” je novi takmičar koji se bori u “ligi uličnih trka” kako bi svoj omiljeni automobil koji je ukraden iz porodične garaže.

Kako mediji prenose, nova igra donijeće veliku promjenu tempa, tako da će igrači koji su imali priliku da igraju Need for Speed doživjeti jedno malo drugačije iskustvo.

Igra Need for Speed Heat, posljednja u nizu prije ove Unbound-a, lansirana je 2019. godine. Na Unbound-u je radio dugogodišnji programer trkaćih igara Criterion Games, studio najpoznatiji po stvaranju serije trkaćih igara Burnout.

Criterion Games je i ranije razvijao igre Need for Speed, uključujući Most Wanted (2012) i Rivals (2013), a sada se sa igrom Need for Speed Unbound ponovo vraća u centar pažnje svjetske javnosti.

Što se tiče detalja iz igre, reper A$AP Rocky predvodiće Takeover Scene, dok će njegova, kao i muzika drugih hip-hopera, dodatno uljepšati iskustvo igranja. Takođe, nova igra donijeće već viđenu Need for Speed mehaniku, a besplatne nadogradnje omogućiće nove funkcije, modove i sadržaj.